De kern van de oplossing bestaat uit gegevensbeheer van personen, bedrijven en organisaties.
U beschikt standaard over modules voor postregistratie, notulenbeheer, city marketing en beheer van meldingen en klachten.

Met onze CRM als midoffice ondersteunt u uw dienstverlening die gericht is op de behoeften van de burgers,
automatiseert u uw processen om uw efficiëntie te verbeteren, verlaagt u uw kosten en vereenvoudigt u uw vergaderbeheer.

Snel uitbreiden

Deze kant-en-klare software bevat standaardmodules (postregistratie, dossieropvolging, beheer van contacten, meldingen, klachten en notulen) die u kan uitbreiden met extra mogelijkheden. De basisversie zorgt ervoor dat u in elk geval heel snel van start kunt met een volledig werkend pakket.

Automatische updates

Dankzij de koppeling met het bevolkingsregister zit iedereen van uw stad of gemeente meteen in uw CRM-software en worden die gegevens automatisch up-to-date gehouden. De integratie met het VKBO zorgt ervoor dat ook de volledige lijst van ondernemingen en vestigingen in uw stad of gemeente automatisch geactualiseerd worden.

Wil u met uw eigen ogen zien wat Net IT voor u kan doen met Microsoft Dynamics 365? We bekijken samen de mogelijkheden.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!