CRM werkgroep voor lokale overheden

CRM als perfecte midoffice

“Samen bouwen aan een efficiënt en optimaal CRM platform voor lokale overheden.” Dat is de doelstelling van de CRM werkgroep voor lokale overheden, die we met onze klanten van de steden en gemeenten hebben opgericht. Alle besturen binnen deze werkgroep gebruiken de Net IT CRM oplossing voor lokale overheden. Deze CRM oplossing is gebouwd op Microsoft Dynamics CRM/365 en voldoet aan de Open Standaarden voor Lokale Overheden (OSLO).

>> Wenst u graag meer informatie over deze specifieke CRM oplossing? Download dan gratis de productfiche: CRM – midoffice voor lokale overheden

Wanneer lokale overheden samenkomen om CRM ideeën uit te wisselen

Net omdat alle lokale overheden in grote lijnen te maken krijgen met dezelfde uitdagingen en opportuniteiten, kunnen we met deze werkgroep kansen samen aanpakken. We komen regelmatig samen om gemeenschappelijke noden en wensen die bij de besturen onderling leven, te identificeren.

Net IT CRM blog: tweet CRM werkgroep voor lokale overheden

We streven ernaar om de digitale dienstverlening naar de burger én de interne werking binnen de lokale besturen verder te optimaliseren. Dit alles gebeurt met Microsoft Dynamics CRM/365 als ondersteunende software, aangezien de uitbreidingsmogelijkheden hiervan zo goed als onbeperkt zijn.

Hoe deelnemen aan de CRM werkgroep voor lokale overheden?

Deelnemen aan de werkgroep is geheel vrijblijvend. Na de start van uw CRM project zullen wij u vragen of u interesse heeft om deel uit te maken van deze werkgroep. Ongeveer één keer per kwartaal komen we samen en bespreken we of de gevraagde extra functionaliteiten uitgewerkt kunnen worden. Los van alle uitbreidingen die voortvloeien uit de werkgroep, is het ook altijd interessant om bij collega-besturen te luisteren hoe zij bepaalde zaken aanpakken.

Portaal voor digitaal vergaderen

Begin 2017 hebben de lokale besturen binnen de werkgroep het startschot gegeven voor een grote uitbreiding van het huidige notulenbeheerssysteem, namelijk een portaal om digitaal te vergaderen.

Het finale resultaat van deze oplossing zal u binnenkort kunnen lezen op onze website. Intussen verwijzen we graag naar de productfiche waarin het beheer van notulen beschreven staat: https://www.net-it.be/whitepaper/productfiche-notulenbeheer-steden-en-gemeenten-crm/

Net IT CRM blog: screenshot productfiche notulenbeheer voor steden en gemeenten via crm


Wilt u graag meer informatie over de CRM werkgroep voor lokale overheden?
Contacteer ons volledig vrijblijvend. Stuur een e-mail naar crm@net-it.be of bel ons op +32 9 361 82 33 .

Contacteer ons