Microsoft Envision for Manufacturing: enkele hoogtepunten

Gepubliceerd op 11/12/2019 door | Categorieën: Microsoft Dynamics 365, Microsoft news

Microsoft België organiseerde op 10 december 2019 “Envision for Manufacturing”, een inspirerend evenement over technologie en digitale transformatie voor de Belgische productiesector. Meer dan 200 partners, klanten en decision makers in productie kwamen samen in de Wild Gallery in Brussel. Ook Net IT was er als Microsoft partner bij.

China’s New Normal

Tijdens het event werden er heel wat best practices, kennis en inspiratie gedeeld. Een eye-opener was de presentatie van Pascal Coppens, innovatie-expert en schrijver van het boek “China’s New Normal”. Hij sprak over hoe China de standaard zet voor innovatie. “While the world is focused on what’s happening in Silicon Valley, innovation is in full swing in China.” China is niet meer weg te denken van het economische en politieke strijdtoneel. En zijn rol zal alleen maar groter worden.

Picture by Microsoft: Pascal Coppens

Intelligent Manufacturing door Didier Ongena

Didier Ongena, General Manager van Microsoft België, sloot het evenement af en bracht zijn visie over de productiesector in België en de rol en impact van digitale transformatie. “We want to enable customers to adopt technology and build digital capability within their organization at accelerated velocity, getting intense about tech is key for businesses to succeed in digital transformation“.

Picture by Microsoft: Didier Ongena

Gratis e-book: “Factory of the future”

In het e-book “Factory of the future” beschrijft Microsoft hoe u bedrijfsactiviteiten kan moderniseren met nieuwe, intelligente technologieën, zoals mixed-reality devices, IoT-gestuurde apparaten en AI-geoptimaliseerde applicaties

Ontdek hoe fabrikanten intelligente technologieën gebruiken om te innoveren en zich aan te passen aan veranderende klantbehoeften.
>> Download gratis de e-book bundel over Digitale transformatie in manufacturing (PDF, ENG)

Cover e-book: “Factory of the future”

Wil u graag informatie over hoe Microsoft Dynamics 365 kan helpen bij de innovatie van uw productiebedrijf?


Lees meer

Microsoft nieuws september 2021
Security in Microsoft Dynamics 365 & Power Platform
Highlights Dynamics 365 – 2021 Release WAVE 2

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!