Nieuws

Relevante, nieuwswaardige berichten over Net IT.

Voor wie nieuwsgierig is, hieronder heeft u een overzicht van onze meest recente persberichten:

 • Zottegems bedrijf Net IT opnieuw official supplier van BOIC

  25/09/2017Het Zottegemse bedrijf Net IT is opnieuw door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) gekozen als exclusieve CRM partner. Al in 2016 was Net IT official supplier van Team Belgium voor de Olympische Spelen van Rio (augustus 2016). Deze samenwerking wordt nu verdergezet  voor de komende vier jaar, voor de Olympiade 2017 – 2020.Jan[...]

 • Net IT is official supplier van Team Belgium

  Net IT is official supplier van Team Belgium voor de Olympische Spelen van Rio (augustus 2016). Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) heeft gekozen voor Net IT als strategische Microsoft Dynamics CRM partner.Het CRM-project omvat het optimaliseren van de BOIC werkingsprocessen, zoals relatie- en partnerbeheer, marketing & communicatie, sportkalenderbeheer en organisatie en beheer van atleten.

 • Zottegemse CRM-specialist kan groei amper bijbenen

  Jan Hofman, een IT Business Specialist uit Zottegem, richtte in 1999 Net IT op, maar vooral de jongste jaren mocht het bedrijf, dat zich specialiseert in CRM-oplossingen (Customer Relation Management) en ondertussen werk geeft aan 35 mensen zich verheugen in een exponentiële groei.

 • Infrabel behandelt vragen buurtbewoners efficiënter dankzij Net IT

  Dagelijks zijn er 18 meldingen over de spoorweginfrastructuur. Om het contact met de buurtbewoners van een spoorweg nog verder te verbeteren, werkt Infrabel voortaan intensief samen met Net IT, een bedrijf dat gespecialiseerd is in CRM-oplossingen (Customer Relationship Management).

Onze persberichten zijn verschenen in volgende media: