CRM klant: VMSW logo

VMSW

De sociale verhuurkantoren van VMSW gebruiken Microsoft Dynamics CRM als centrale toepassing. Naast registratie zorgt de CRM-tool ook voor heel wat processen, zoals het berekenen en toekennen van punten aan kandidaat huurders.

CRM klant: Vlaamse Landmaatschappij logo

Vlaamse Landmaatschappij

Vlaamse Landmaatschappij (VLM) gebruikt Microsoft Dynamics CRM voor het onderzoek en de resultaatgerichte afhandeling van klachten over hun werking of handelingen.

Logo Willebroek: CRM klant Microsoft Dynamics

Gemeentebestuur Willebroek

Met Microsoft Dynamics 365 zorgt Gemeentebestuur Willebroek voor een efficiënt contacten-, communicatie-, dossier-, workflow- en notulenbeheer.

Logo Wetteren: CRM klant Microsoft Dynamics

Gemeentebestuur Wetteren

Gemeentebestuur Wetteren gebruikt Microsoft Dynamics 365 als midoffice om de dienstverlening aan haar burgers te optimaliseren.

Logo Aalter: CRM klant Microsoft Dynamics

Gemeentebestuur Aalter

Met Dynamics CRM verloopt bij Gemeentebestuur Aalter de dienstverlening naar de burger efficiënter en professioneler.

Logo Destelbergen: CRM klant Microsoft Dynamics

Gemeentebestuur Destelbergen

Gemeentebestuur Destelbergen levert een betere dienstverlening aan de burger dankzij een midoffice systeem op basis van Microsoft Dynamics CRM.

Logo Ronse: CRM klant Microsoft Dynamics

Stad Ronse

Stad Ronse zet de burger centraal en optimaliseert haar dienstverlening dankzij Microsoft Dynamics 365 als midoffice.

Logo Wingene: CRM klant Microsoft Dynamics

Gemeentebestuur Wingene

Gemeentebestuur Wingene gebruikt Microsoft Dynamics CRM als midoffice systeem voor het beheer van relaties met de burger en voor een volledig notulenbeheer voor gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen.

Logo Oostkamp: CRM klant Microsoft Dynamics

Gemeentebestuur & OCMW Oostkamp

Gemeentebestuur & OCMW Oostkamp gebruikt Microsoft Dynamics CRM als midoffice systeem voor het beheer van relaties met de burger, voor de vlotte verwerking van postregistratie en voor een volledig notulenbeheer voor gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen.