Gemeentebestuur Willebroek

Met Microsoft Dynamics 365 zorgt Gemeentebestuur Willebroek voor een efficiënt contacten-, communicatie-, dossier-, workflow- en notulenbeheer.

Gemeentebestuur Wetteren

Gemeentebestuur Wetteren gebruikt Microsoft Dynamics 365 als midoffice om de dienstverlening aan haar burgers te optimaliseren.

Logo Departement Landbouw en Visserij

Landbouw en Visserij

Departement Landbouw & Visserij automatiseert zijn dienstencentrum en contactendatabase.

Logo Aalter

Gemeentebestuur Aalter

Met Dynamics CRM verloopt bij Gemeentebestuur Aalter de dienstverlening naar de burger efficiënter en professioneler.

Gemeentebestuur Destelbergen

Gemeentebestuur Destelbergen levert een betere dienstverlening aan de burger dankzij een midoffice systeem op basis van Microsoft Dynamics CRM.

Stad Ronse

Stad Ronse zet de burger centraal en optimaliseert haar dienstverlening dankzij Microsoft Dynamics 365 als midoffice.

Logo Wingene

Gemeentebestuur Wingene

Gemeentebestuur Wingene gebruikt Microsoft Dynamics CRM als midoffice systeem voor het beheer van relaties met de burger en voor een volledig notulenbeheer voor gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen.

Logo Oostkamp

Gemeentebestuur & OCMW Oostkamp

Gemeentebestuur & OCMW Oostkamp gebruikt Microsoft Dynamics CRM als midoffice systeem voor het beheer van relaties met de burger, voor de vlotte verwerking van postregistratie en voor een volledig notulenbeheer voor gemeenteraad en college van burgemeester en schepenen.

Gemeentebestuur Boechout

Gemeentebestuur Boechout levert een betere dienstverlening aan de burger dankzij een midoffice systeem op basis van Microsoft Dynamics CRM.