Logo E.Care

E.Care

E.Care ondersteunt haar klanten via de Customer Service app van Microsoft Dynamics 365. Ziekenhuizen die de E.Care software aankopen, worden hierdoor sneller en beter geholpen.

CRM klant: VMSW logo

VMSW

De sociale verhuurkantoren van VMSW gebruiken Microsoft Dynamics CRM als centrale toepassing. Naast registratie zorgt de CRM-tool ook voor heel wat processen, zoals het berekenen en toekennen van punten aan kandidaat huurders.

CRM klant: Vlaamse Landmaatschappij logo

Vlaamse Landmaatschappij

Vlaamse Landmaatschappij (VLM) gebruikt Microsoft Dynamics CRM voor het onderzoek en de resultaatgerichte afhandeling van klachten over hun werking of handelingen.

Logo Q-Park: CRM klant Microsoft Dynamics

Q-Park

Gespreid over 10 landen bedient Q-Park beter en sneller klanten dankzij Microsoft Dynamics CRM.

Logo Boeren op een kruispunt: CRM klant Microsoft Dynamics

Boeren Op Een Kruispunt

De vzw Boeren op een Kruispunt is een hulporganisatie voor alle Vlaamse boeren en tuinders in nood. Zij kozen voor Microsoft Dynamics CRM in the cloud om optimale relaties met hun leden te onderhouden.

Logo SBS: CRM klant Microsoft Dynamics

SBS – Skillbuilders

Skill Builders kan zijn groei blijven volgen met hetzelfde aantal administratieve krachten dankzij Microsoft Dynamics CRM.

Logo Infrabel: CRM klant Microsoft Dynamics

Infrabel

Een beter meldingenbeheer van werken dankzij de service module van Microsoft Dynamics CRM bij Infrabel.

Logo Automatic Systems: CRM klant Microsoft Dynamics

Automatic Systems

Automatic Systems is de marktleider op het gebied van installaties voor geautomatiseerde toegangscontrole. Zij beheren field services met Microsoft Dynamics CRM.