Download het klantverhaal

Sneller en efficiënter werken dankzij Dynamics CRM

Profiel

Automatic Systems is de marktleider op het gebied van installaties voor geautomatiseerde toegangscontrole. De Automatic Systems-groep is wereldwijd actief met drie productielocaties en een internationaal netwerk van distributiebedrijven, samen goed voor zo’n 315 medewerkers en een omzet van 58,6 miljoen euro in 2013.

Uitdaging

Automatic Systems werkte vroeger met een systeem voor field services management in de cloud. Toen de leverancier plots besliste de dienstverlening stop te zetten, moest Automatic Systems dringend op zoek naar een alternatief.

Oplossing

Net IT bouwde voor Automatic Systems een nieuw field services management systeem op basis van de standaard servicemodule van Dynamics CRM, onder meer aangevuld met een grafische planner.

Als Automatic Systems bij zijn klanten langsgaat voor onderhoud of herstelling aan de systemen voor toegangscontrole, gebeuren de planning en de opvolging hiervoor via Microsoft Dynamics CRM. Net IT begeleidde de overstap naar de nieuwe werkwijze,installeerde de software op de servers van Automatic Systems en gaf opleidingen aan de gebruikers. Het hele project was rond op slechts 4 maanden tijd.