Grote vermindering van de werklast

Broederlijk Delen is een Vlaamse organisatie voor ontwikkelingssamenwerking en streeft naar een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Broederlijk Delen werkt samen met 130 lokale organisaties in 13 verschillende landen. De organisatie gebruikt Microsoft Dynamics 365 voor de administratieve en financiële opvolging van programma’s, projecten en partnerorganisaties.

Dankzij CRM werken de medewerkers met dezelfde actuele gegevens en kunnen zij de lokale projecten en programma’s beter financieel en administratief opvolgen en gemakkelijker samenwerken met partners. Toen er nog niet werd gewerkt met CRM, was het berekenen van budgetten een manueel en arbeidsintensief proces. CRM neemt nu deze taak over en voert berekeningen automatisch uit en op verschillende niveau’s; per project, per jaar, per programma, per rubriek, … . Dit betekent een grote vermindering van de werklast.

Net IT integreerde Microsoft Dynamics ook met het boekhoudpakket VERO. Zo verloopt de effectieve uitbetaling van budgetten aan partnerorganisaties veel eenvoudiger. Zodra er een betaling is goedgekeurd door de projectbeheerders en programmaverantwoordelijken, wordt er vanuit CRM een betaalopdracht gegeven aan VERO. VERO voert dan de betaling uit en past de status van de betaling aan in CRM.

Voordelig voor de non-profitsector

Microsoft biedt aan non-profitorganisaties voordelige tarieven voor een breed gamma van haar softwareproducten, zoals Microsoft Dynamics 365 en Office 365. In samenwerking met Socialware vzw biedt Microsoft speciale software-donaties, opleidingen en hulpmiddelen.

Meer weten? Download gratis het volledige klantverhaal