Download het klantverhaal

Dynamics CRM integratie met eBlox en Sourcebox

Profiel

Esas biedt ICT-ondersteunende diensten op het vlak van infrastructuur en applicaties voor zowel multinationals als kmo’s in de Benelux. Het consultancybedrijf werd in 2000 opgericht en groeide in 13 jaar uit tot een groep met ongeveer 240 vaste medewerkers en ruim 160 freelancers en subcontractors.

Uitdaging

Esas groeit snel, onder meer door overnames. Daardoor steeg ook de behoefte aan een geïntegreerd CRM-systeem als centrale database voor de contacten van klanten en medewerkers.

Oplossing

Net IT installeerde bij Esas zijn specifieke toepassing voor sourcing en staffing op basis van Dynamics CRM. Het integreerde de toepassing ook met eBlox, het pakket voor personeelsadministratie, en met Sourcebox, de software voor het gestructureerd opslaan en weergeven van informatie uit cv’s. Daardoor kan Esas sneller reageren op vragen van klanten die op zoek zijn naar tijdelijke ICT-medewerkers. Ook de coaching en de carrièreplanning van de medewerkers gebeurt efficiënter met behulp van Dynamics CRM. De verkopers kunnen het systeem online gebruiken op hun laptop en de ICT-medewerkers vullen hun timesheets in op hetgebruiksvriendelijke online portaal.