Profiel

Planet Talent is sinds 1997 actief en is pionier in de integratie van hoger opgeleide starters in het bedrijfsleven. Hiervoor screent het bedrijf 400 pas afgestudeerden per jaar, met profielen in IT, verkoop en management. Om deze kandidaten beter in kaart te brengen gebruikt Planet Talent sinds kort de Professional Services Organisation add-on (PSO) van Net IT. Dat is een CRM-toepassing voor sourcing en staffing op basis van Dynamics CRM die Net IT zelf ontwikkelde.

Uitdaging

Vorige systemen om kandidaten in kaart te brengen en op te volgen waren te complex en stemden niet overeen met het rekruteringsproces. Het bedrijf kon zijn medewerkers niet optimaal opvolgen en de facturatie was niet altijd in lijn met de reële prestaties bij klanten.

Oplossing

Net IT configureerde de nodige workflows zodat haar PSO-rekruteringsmodule naadloos aansluit bij het aanwervingsproces van Planet Talent. Het systeem is erg toegankelijk voor de medewerkers. De IT-infrastructuur draait volledig in de cloud, waardoor alle gegevens beschikbaar zijn, het beheer van de documenten efficiënter verloopt en medewerkers van op om het even welke locatie kunnen werken. De add-on zorgt er ook voor dat Planet Talent een beter zicht heeft op de prestaties van de medewerkers. De koppeling met het boekhoudpakket laat het bedrijf toe de facturatie in CRM voor te bereiden.

banner-pso

Wil u een demo? Contacteer ons