sector

Detachering IT consultants

regio

België

diensten

CRM oplossing voor sourcing & staffing, marketing automation

technologie

Microsoft Dynamics CRM + ClickDimensions

Uitdaging en oplossing

Axxes is gespecialiseerd in de detachering van IT consultants. Met die specialisten kunnen bedrijven flexibel beschikken over de juiste IT-kennis. Axxes telt meer dan 100 consultants.

Axxes moet altijd snel reageren op vragen van klanten om geen opdrachten te mislopen. Door de groei van de organisatie was het niet langer mogelijk om de werkwijze met Excel-sheets en manuele gegevensinvoer vol te houden.

Net IT installeerde zijn specifieke software voor sourcing en staffing, ontwikkeld op basis van Dynamics CRM. Net IT integreerde het pakket ook met SharePoint, zodat Axxes efficiënt en tegelijk kan zoeken in beide systemen.

Benjamin Goesaert Commercieel directeur bij Axxes IT
“Dankzij Dynamics CRM is de tijd die we maandelijks besteden aan facturatie gehalveerd, van vier naar twee dagen.”

Automatisering van interne processen

Door de interne processen te automatiseren, kan Axxes nu veel sneller en efficiënter werken. Met behulp van Dynamics CRM automatiseerde de organisatie de opvolging van prospecten, klanten en consultants, tot en met de facturatie van de werkuren.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!