cover NetIT ebook 8 succesfactoren van een CRM project

E-book: 8 succesfactoren van een CRM project

Een CRM project is een hele uitdaging waarbij u best niet over één nacht ijs gaat. Foute keuzes en een verkeerde projectaanpak kunnen een verlies van tijd en middelen betekenen. Gebaseerd op onze ervaring leest u in dit e-book wat de belangrijkste succesfactoren voor een geslaagd CRM project zijn.

Download nu gratis
Cover productfiche midoffice: website Net IT CRM downloads uitgelichte afbeelding

Productfiche: CRM als midoffice voor lokale overheden

Met CRM kan u de dienstverlening aan uw burgers verbeteren en uw productiviteit en interne werking optimaliseren. Specifiek voor de lokale overheden ontwikkelde Net IT een CRM oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM. Met deze CRM oplossing heeft u een perfecte midoffice in handen.

Download nu gratis
Microsoft e-book Always be closing_uitgelichte afbeelding

E-book: Always be closing

Hoe verkopen in deze tijd van goed geïnformeerde kopers, de ‘buyers 2.0’? Hoe de aandacht van kopers trekken en behouden? Hoe de productiviteit van uw salesafdeling verhogen? In dit e-book van Microsoft vindt u heel wat praktische tips en inzichten.

Download nu gratis
ebook Wow Service

E-book: Social Listening gids voor Customer Service

Verbluffende klantverhalen vinden plaats wanneer bedrijven echt actief luisteren. In deze Social Listening gids voor customer service kan u lezen hoe sociale media een nieuwe dimensie toevoegt aan het leveren van een uitstekende service. Met Social Listening volgt u uw klanten en kan u proactief reageren op incidenten, vragen en problemen.

Download nu gratis