Gebruikers kunnen dan projecten en projectdocumentatie beheren, informatie over assets bijeenbrengen, alles over vaste en tijdelijke medewerkers bijhouden, over vacatures en opleidingen, taken plannen en natuurlijk hun contacten beheren.

Het gemiddelde dienstenbedrijf kan met een standaardinstallatie van Microsoft Dynamics CRM al 80% van zijn werking centraliseren en automatiseren. Vaak komt het erop neer dat u steeds minder Excel-bestanden zal gebruiken om belangrijke gegevens op te slaan.

Vervang uw applicaties

Zoals vele bedrijven gebruikt u wellicht veel Excel-lijsten en kleine softwaretools op maat om specifieke gegevens bij te houden. Overweeg om die allemaal naar CRM over te brengen. Het ontwikkelen ervan gaat heel snel en lukt meestal zonder medewerking van uw IT-afdeling.

Integreer uw applicaties

U hoeft niet alle bestaande software te vervangen door Dynamics CRM. In dat geval kunt u gegevens vanuit andere systemen van en naar CRM laten synchroniseren. Het is ook mogelijk om gegevens die in andere toepassingen zitten, toch te laten tonen in CRM, zonder extra synchronisatie.

Luc Boone CRM Program Manager
“Door veel meer informatie te delen met collega’s en tussen onze verschillende afdelingen, werken we efficiënter en correcter.”

Referenties xRM

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Agentschap Innoveren en Ondernemen centraliseert kennis en verbetert dienstverlening dankzij Microsoft Dynamics 365.

Allianz

Allianz Benelux NV gebruikt Microsoft Dynamics 365 voor een vlottere samenwerking met makelaars en voor digitale marketingcampagnes.

Cebeo

Cebeo, distributeur in elektrotechnisch materiaal Cebeo optimaliseert account management via Microsoft Dynamics CRM op mobiele toestellen.

Universiteit Antwerpen

Universiteit Antwerpen ondersteunt interne en externe communicatieprocessen met Microsoft Dynamics CRM.

Broederlijk Delen

Microsoft Dynamics CRM helpt Broederlijk Delen bij de administratieve en financiële opvolging van programma’s, projecten en partnerorganisaties.

VCOV

VCOV optimaliseert zijn ledenbeheer met behulp van Microsoft Dynamics CRM.

SBS – Skillbuilders

Skill Builders kan zijn groei blijven volgen met hetzelfde aantal administratieve krachten dankzij Microsoft Dynamics CRM.

Xylos

De verkoop en de organisatie van opleidingen beheert Xylos met Microsoft Dynamics CRM.

Vormingsfonds voor uitzendkrachten

Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten voert een efficiënter ledenbeleid met behulp van Microsoft Dynamics CRM.

Boeren Op Een Kruispunt

De vzw Boeren op een Kruispunt is een hulporganisatie voor alle Vlaamse boeren en tuinders in nood. Zij kozen voor Microsoft Dynamics CRM in the cloud om optimale relaties met hun leden te onderhouden.

BMG Media

Dankzij Microsoft Dynamics CRM realiseert BMG Media een vlotter beheer van hun verkoopprocessen en projecten.

Yamagata

Yamagata vereenvoudigt sterk het beheer van hun softwareproducten en licenties dankzij Dynamics CRM.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!