U besteedt de verantwoordelijkheid voor de licenties, de infrastructuur en het onderhoud uit zodat uw IT-kosten voorspelbaar zijn en er meer tijd gaat naar uw kernactiviteiten.

Wil u de overstap maken en uw digitale werkplek migreren naar de Microsoft cloud?
Dankzij de jarenlange ervaring met datamigraties heeft Net IT de nodige expertise uitgebouwd om zelfs van de meest uitgebreide en complexe migraties een succesverhaal te maken.

Een uitgekiend projectplan

Net IT staat bekend voor haar gestructureerde projectaanpak. Ons stappenplan voor de migratie van uw digitale werkplek naar de Microsoft Cloud is het resultaat van jarenlange projectervaring. We starten met een technische audit om alle onderdelen die herwerkt moeten worden in kaart te brengen en maken een analyse van de gegevens, documenten en gekoppelde toepassingen die gemigreerd moeten worden. Na het volledig afwerken en testen van de datamigratie in een functionele sandbox-omgeving, repliceren we de migratie op uw nieuwe productie-omgeving.

Uitgebreide ervaring met complexe migraties

Net IT migreert al CRM-omgevingen sinds versie 3 van Microsoft Dynamics CRM (released in december 2005). De afgelopen jaren hebben we grote complexe CRM-omgevingen gemigreerd met aanzienlijke datavolumes. Net IT heeft de technische expertise in huis om van uitgebreide en complexe migraties een succesverhaal te maken. We work until IT works.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!