Laat u inspireren door het CRM-klantverhaal van Universiteit Antwerpen.
Ze gebruiken CRM om de uitgebreide databank van meer dan 65.000 contacten efficiënt te beheren en communicatieprocessen te stroomlijnen.

Relatiebeheer en digitale marketing voor universiteiten, hogescholen & business schools

Efficiënter werken

Als hoger onderwijs organisatie beheert u een pak informatie over personen. Worstelt uw organisatie om al deze data te beheren op de correcte manier? Werkt elk departement op zijn eigen eiland en leidt dit tot gefrustreerde medewerkers én studenten?

Met CRM overwint u deze uitdagingen. Als ondersteunende software stelt Microsoft Dynamics 365 u in staat om informatie te centraliseren en werkingsprocessen te digitaliseren. Zo kan u studenten, personeel, alumni en donateurs beter van dienst zijn.

 

Succesvol communiceren

Studenten hebben hoge verwachtingen, ze wensen een persoonlijke benadering en ondersteuning, op het juiste moment.

Met Microsoft Dynamics 365 krijgt u een compleet beeld van elke (toekomstige) student, waardoor u hen beter begrijpt en succesvoller kan communiceren. Zo vergroot u de kans dat ze bij u een opleiding zullen volgen en verhoogt u hun loyaliteit.

Valérie Gillis Coördinator externe communicatie
“Ik zou zeker Net IT aanraden aan andere bedrijven die overwegen om een CRM-systeem aan te passen of op te starten.”

Referenties Hoger onderwijs

Universiteit Antwerpen

Universiteit Antwerpen gebruikt CRM om de enorme hoeveelheid contactgegevens efficiënt te beheren en communicatieprocessen te stroomlijnen.

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt ondersteunt interne en externe communicatieprocessen met Microsoft Dynamics CRM.

Vlerick Business School

Vlerick Business School beheert een groot deel van zijn strategische processen via Microsoft Dynamics 365. Dit omvat: beheer van programma’s, modules en sessies; toegangscontrole tot de programma’s en inschrijvingsbeheer;

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!