In onderstaande video deelt Microsoft haar visie over CRM voor hoger onderwijs.
De sprekers hebben het o.a. over hoe belangrijk het is om studenteninformatie uit verschillende bronnen te centraliseren en intelligent te gebruiken.
Benieuwd? Bekijk dan de video "Higher education reimagined" en laat u inspireren.

Slimmer werken met data

Als hoger onderwijs organisatie beheert u een pak informatie over studenten, alumni, docenten, politici, emeriti en andere relaties. Worstelt uw organisatie om al deze centraal data te beheren op de correcte manier?

 

Digitale marketing

Marketing in hoger onderwijs richt zich naar uiteenlopende doelgroepen met diverse boodschappen via verschillende kanalen. Voorzie uw marketing team van professionele tools voor marketing automation om student lead generation, e-mail communicatie en (online) evenementenbeheer (bv. info-momenten, open les dagen) vlotter te laten lopen.

 

Service beheer

Studenten hebben - nu meer dan ooit - nood aan de juiste service op het juiste moment. Ze verwachten dat u hen kent, dat u hun gegevens correct gebruikt en hen als één organisatie benadert.

 

Laat u begeleiden door Net IT

Samen ontwerpen wij de digitale werkomgeving die elke medewerker in de organisatie ondersteunt om meer productief en creatief te zijn. Contacteer ons voor meer info.

Valérie Gillis Coördinator externe communicatie
“Ik zou zeker Net IT aanraden aan andere bedrijven die overwegen om een CRM-systeem aan te passen of op te starten.”

Referenties Hoger onderwijs

Thomas More

Thomas More vertrouwt op Net IT voor de centralisering van relatie- en communicatiebeheer.

Universiteit Antwerpen

Universiteit Antwerpen gebruikt Microsoft Dynamics CRM om alle contactgegevens efficiënt te beheren en communicatieprocessen te stroomlijnen.

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt ondersteunt interne en externe communicatieprocessen met Microsoft Dynamics CRM.

Vlerick Business School

Vlerick Business School beheert strategische business processen via Microsoft Dynamics CRM.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!