Dat zijn drie sterke punten die van Net IT de uitgelezen partner maken om u een CRM-systeem en/of bedrijfstoepassingen te leveren die voldoen aan uw behoeften.
Niet voor niets is Net IT al jaren een erkend ‘Gold’-partner van Microsoft voor de implementatie van Customer Relationship Management & business applications met Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform.

Onze consultants zijn gecertificeerd

Expertise is geen holle term bij Net IT. Al onze consultants hebben een certificatie behaald voor Microsoft Dynamics 365. U bent dus zeker dat de mensen aan wie u uw project toevertrouwt, de vereiste kennis hebben om er een succes van te maken.

Projecten volgens bewezen methodologie

Onze projectaanpak garandeert u een kwalitatieve installatie van een CRM-systeem dat voldoet aan uw behoeften. U weet bij elke stap in het project wat u mag verwachten. U krijgt wat u wenst, op tijd en zonder uw budget te overschrijden.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!