Uw Microsoft CRM partner

Al sinds 1999 helpt Net IT bedrijven met het verbeteren van het klantinzicht, de klantbeleving en de klantbetrokkenheid. Dit met als doel meer verkoop, klantbehoud en concurrentievoordeel te realiseren.

Net IT is uw Microsoft CRM Partner en expert in de uitwerking en implementatie van CRM strategieën met Microsoft Dynamics 365 als ondersteunende software.

Ons team van getalenteerde professionals zal uw projecten met toewijding en topkwaliteit opleveren.

Net IT is trots op zijn klanten. Bekijk onze referenties.

Onze waarden

  • Klanttevredenheid
  • Kwaliteit
  • Loyaliteit
  • Passie
  • Know-how
  • Innovatie
  • Transparantie

KWALITEIT VOOROP

Elk CRM project behandelen we met de hoogste zorg. Kwaliteitsbeheer is een vast onderdeel van onze werkmethode. Elke dag zetten we ons hard in om de kwaliteit van onze diensten te garanderen en verder te verbeteren. Onze kwaliteitswerkgroepen komen wekelijks samen om al onze processen te evalueren en te verbeteren.

ISO 9001

We behaalden het ISO 9001:2008 certificaat in 2009 dankzij ons kwaliteitsbeleid. Het jaar na jaar behalen van dit certificaat is bewijs voor onszelf en voor u dat wij op een gestructureerde manier een actief kwaliteitsbeleid voeren, met hoge klantentrouw en -tevredenheid als gevolg. Ondertussen zijn we trotse eigenaar van het nieuwste ISO 9001:2015 certificaat.
Certificaat N° BQA_QMS_C_2009364 | Geldig tot 2021-06-17

Microsoft gold partner

Microsoft Gold Cloud Customer Relationship Management

Net IT behaalde als een van de eerste Belgische IT-bedrijven een Gold-certificaat voor Microsoft Dynamics 365. Gold-partners kunnen steeds rekenen op de directe steun van Microsoft bij projecten. Zo kunnen we u als Microsoft CRM Partner nog beter van dienst zijn.

Ook onze consultants zijn allemaal gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365. Het is een minimumvereiste voor onze commerciële en technische medewerkers die u daardoor met kennis van zaken verder helpen.

Microsoft Sure Step projectmethode

Om het succes van elk project te verzekeren, gebruiken we de Microsoft Sure Step implementatiemethode, waarvoor al onze projectmanagers gecertificeerd zijn. Zij hebben ook het Agile Scrum Master-certificaat. Dankzij de Agile Scrum-aanpak zorgen we snel voor toepassingen die uw gebruikers met plezier willen gebruiken. We passen de principes altijd toe om u een gestructureerd projectverloop te verzekeren dat uitmondt in een zorgeloze en geslaagde oplevering. Microsoft Dynamics Sure Step werd ontwikkeld om het succes van een implementatie te garanderen binnen het standaardkader van tijd, budget en conform de specificaties. We passen de methode zonder onderscheid toe op kleine en grote projecten.

Meerwaarde voor u

  • Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365, Microsoft Sure Step en meer.
  • Gold Partners kunnen steeds rekenen op de directe steun van Microsoft om zo de projecten van hun klanten nog beter te kunnen afhandelen.
  • Gold Partners hebben aangetoond dat zij beschikken over de nodige kennis van Microsoft producten en dat zij deze kennis kunnen en willen delen met hun klanten.

NET IT STEUNT

Een hart voor ALS

Samen met een steeds groter wordende groep sympathisanten zet de vzw Een hart voor ALS zich in voor het goede doel: broodnodige fondsenwerving ter ondersteuning en bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS).

Team Belgium

Team Belgium en het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) vertegenwoordigen de Olympische Beweging en haar waarden in ons land. Ze begeleiden en ondersteunen de Belgische topatleten en sportfederaties op weg naar de Olympische Spelen.

Paralympische wielrenner Ewoud Vromant

Ewoud Vromant is topsporter en Belgisch Kampioen paracycling tijd- en wegrit (klasse MC2). Ook op internationale wedstrijden (UCI Worldcups, WK Baanwielrennen in Rio) behaalde Ewoud al sterke resultaten. Zijn grote doel is om de paralympische spelen in Tokyo 2020 te bereiken.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!