Wie we zijn

We zijn een Microsoft Partner die diepgaand gespecialiseerd is in CRM-toepassingen met Microsoft Dynamics 365 en intelligente bedrijfstoepassingen op het Microsoft Power Platform. We zorgen ervoor dat uw bedrijf efficiënter kan werken, sterkere klantrelaties kan opbouwen en belangrijke inzichten uit data te halen.

 

We beschikken over een eigen Service Desk Support en hebben ook een Advanced Support Contract met Microsoft. Dit wil zeggen dat we meteen serviceaanvragen kunnen loggen bij Microsoft en u dus de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

 

Ons team van meer dan 60 medewerkers staat bekend voor haar technische expertise, kwaliteit, jarenlange ervaring, maar vooral voor haar business expertise. Uw project wordt altijd met de hoogste zorg behandeld door elk Microsoft Certified consultant bij Net IT. Wij zijn in staat de uitdagingen in uw organisatie te begrijpen en mee na te denken over een nieuwe manier van werken die de nodige ondersteuning biedt om bedrijfsdoelstellingen te behalen.

 

Benieuwd naar hoe de ervaring van onze klanten is bij Net IT? Lees dan zeker onze klantverhalen.

 

Sinds december 2022 werd Net IT overgenomen door ESC Holding. Net IT blijft in eerste instantie autonoom opereren en kan nu ook gebruik maken van de centrale diensten van ESC. Zo kunnen de klanten genieten van een breder dienstenportfolio en alles wat nodig is voor moderne werkplekken gaande van Microsoft 365 en cloud over cybersecurity tot IT-beheer.

 

 

Wilt u meer weten over de overname? Lees het persbericht.

 

 

Onze missie

Wij helpen organisaties om toonaangevend te worden en te blijven door hun bedrijf te versterken door middel van optimalisatie, digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen, met behulp van bewezen technologie.

 

 

Onze visie

Vanuit onze passie voor Microsoft business technologie willen we de werking van organisaties continu verbeteren. Net IT wil de referentie zijn op het gebied van bedrijfstoepassingen met Microsoft Dynamics 365 CE en Power Platform voor ondernemingen en overheidsorganisaties in België.

 

Om onze groei te bewerkstelligen, streven we er naar om de aantrekkelijkste IT werkgever van Zuid-Oost-Vlaanderen te zijn. Net IT wil een duurzame groei realiseren als organisatie en elke individuele medewerker begeleiden met persoonlijke groei.

 

Net IT is onderdeel van de ESC Groep

De ESC Groep, waar Investeringsmaatschappij Capital A sinds 2022 meerderheidsbelang in heeft, bestaat uit meerdere sterke spelers die samen dé uitdager willen zijn in de Europese IT-en business applicatie-markt. Klanten van de groep kunnen rekenen op expertise in enerzijds de Microsoft-technologie zoals Dynamics 365 CRM, Business Central, Copilot, Power BI, Sharepoint en Microsoft 365. Anderzijds in Exact ERP Software, Advisie Producten, Advisie Business Cloud, e-business, cybersecurity, IT-beheer en AI.

 

De ESC Groep, waar Net IT onder valt, bestaat verder nog uit: Dynavision, ESC België, Advisie, Dynamic Hands, Logic Vision en GMI Group.

 

Op de website van ESC kun je meer lezen over de geschiedenis van de groep.

Onze waarden

  • Kwaliteit
  • Klantgerichtheid
  • Passie
  • Integriteit
  • Ownership
icon kwaliteit

KWALITEIT VOOROP

Elk project behandelen we met de hoogste zorg. Kwaliteitsbeheer is een vast onderdeel van onze werkmethode. Elke dag zetten we ons hard in om de kwaliteit van onze diensten te garanderen en verder te verbeteren. Onze kwaliteitswerkgroepen komen wekelijks samen om al onze processen te evalueren en te verbeteren.

icon certificate

NET PROMOTOR SCORE

Naast onze continue procesevaluaties werken we met weerkerende klantentevredenheidsbevragingen. We hanteren hiervoor het principe van de Net Promotor Score. We gaan actief aan de slag met alle ingevulde enquêtes omdat klantenfeedback een belangrijke KPI in onze bedrijfsvoering is.

Microsoft Partner

Microsoft Partner

Net IT behaalde als een van de eerste Belgische IT-bedrijven een Gold-certificaat voor Microsoft Dynamics 365. Gold-partners kunnen steeds rekenen op de directe steun van Microsoft bij projecten. Zo kunnen we u als Microsoft CRM Partner nog beter van dienst zijn.

Ook onze consultants zijn allemaal gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365. Het is een minimumvereiste voor onze commerciële en technische medewerkers die u daardoor met kennis van zaken verder helpen.

Microsoft Tier 1 Cloud Solution Partner

Als Microsoft Tier 1 Cloud Solution Partner beschikt Net IT over een service desk die support biedt aan de klanten. Bovendien heeft Net IT een Advanced Support Contract met Microsoft, wat de mogelijkheid biedt om direct tickets te loggen bij Microsoft. Op deze manier slaagt Net IT er in om de klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Meerwaarde voor u

  • Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365.
  • Microsoft Partners kunnen steeds rekenen op de directe steun van Microsoft om zo de projecten van hun klanten nog beter te kunnen afhandelen.
  • Microsoft Partners hebben aangetoond dat zij beschikken over de nodige kennis van Microsoft producten en dat zij deze kennis kunnen en willen delen met hun klanten.

Net IT steunt

Team Belgium

Team Belgium en het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) vertegenwoordigen de Olympische Beweging en haar waarden in ons land. Ze begeleiden en ondersteunen de Belgische topatleten en sportfederaties op weg naar de Olympische Spelen.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!