Onze missie

Wij helpen organisaties om toonaangevend te worden en te blijven door hun bedrijf te versterken door middel van optimalisatie, digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen, met behulp van bewezen technologie.

 

Wie we zijn

Net IT is in België de Gold Microsoft Partner met het grootste team van experts in Microsoft Dynamics 365 en Power Platform. We zijn diepgaand gespecialiseerd in CRM-toepassingen met Microsoft Dynamics 365 en intelligente bedrijfstoepassingen op het Microsoft Power Platform.

 

Ons team van meer dan 60 medewerkers staat bekend voor haar technische expertise, business kennis en kwaliteit. Elke consultant bij Net IT is Microsoft Certified en behandelt elk project met de hoogste zorg.

 

Als Microsoft Tier 1 Cloud Solution Partner beschikt Net IT ook over een eigen Service Desk en hebben we een Advanced Support Contract met Microsoft. Dit betekent dat wij meteen service-aanvragen kunnen loggen bij Microsoft en zo onze klanten de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

 

Wil u weten wat onze klanten over Net IT vertellen? Lees onze klantverhalen.

 

 

Onze visie

Vanuit onze passie voor Microsoft business technologie willen we de werking van organisaties continu verbeteren. Net IT wil de referentie zijn op het gebied van bedrijfstoepassingen met Microsoft Dynamics 365 CE en Power Platform voor ondernemingen en overheidsorganisaties in België.

 

Om onze groei te bewerkstelligen, streven we er naar om de aantrekkelijkste IT werkgever van Zuid-Oost-Vlaanderen te zijn. Net IT wil een duurzame groei realiseren als organisatie en elke individuele medewerker begeleiden met persoonlijke groei.

Onze waarden

  • Kwaliteit
  • Klantgerichtheid
  • Passie
  • Integriteit
  • Ownership
icon kwaliteit

KWALITEIT VOOROP

Elk project behandelen we met de hoogste zorg. Kwaliteitsbeheer is een vast onderdeel van onze werkmethode. Elke dag zetten we ons hard in om de kwaliteit van onze diensten te garanderen en verder te verbeteren. Onze kwaliteitswerkgroepen komen wekelijks samen om al onze processen te evalueren en te verbeteren.

icon certificate

ISO 9001

We behaalden het ISO 9001:2008 certificaat in 2009 dankzij ons kwaliteitsbeleid. Het jaar na jaar behalen van dit certificaat is bewijs voor onszelf en voor u dat wij op een gestructureerde manier een actief kwaliteitsbeleid voeren, met hoge klantentrouw en -tevredenheid als gevolg. Ondertussen zijn we trotse eigenaar van het nieuwste ISO 9001:2015 certificaat.
Certificaat N° BQA_QMS_C_2009364 | Geldig tot 2024-06-17

Gold Microsoft Partner

Microsoft Gold Cloud Business Applications - Customer Engagement

Net IT behaalde als een van de eerste Belgische IT-bedrijven een Gold-certificaat voor Microsoft Dynamics 365. Gold-partners kunnen steeds rekenen op de directe steun van Microsoft bij projecten. Zo kunnen we u als Microsoft CRM Partner nog beter van dienst zijn.

Ook onze consultants zijn allemaal gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365. Het is een minimumvereiste voor onze commerciële en technische medewerkers die u daardoor met kennis van zaken verder helpen.

Microsoft Tier 1 Cloud Solution Partner

Als Microsoft Tier 1 Cloud Solution Partner beschikt Net IT over een service desk die support biedt aan de klanten. Bovendien heeft Net IT een Advanced Support Contract met Microsoft, wat de mogelijkheid biedt om direct tickets te loggen bij Microsoft. Op deze manier slaagt Net IT er in om de klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Meerwaarde voor u

  • Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365.
  • Gold Partners kunnen steeds rekenen op de directe steun van Microsoft om zo de projecten van hun klanten nog beter te kunnen afhandelen.
  • Gold Partners hebben aangetoond dat zij beschikken over de nodige kennis van Microsoft producten en dat zij deze kennis kunnen en willen delen met hun klanten.

Net IT steunt

Een hart voor ALS

Samen met een steeds groter wordende groep sympathisanten zet de vzw Een hart voor ALS zich in voor het goede doel: broodnodige fondsenwerving ter ondersteuning en bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (ALS).

Team Belgium

Team Belgium en het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) vertegenwoordigen de Olympische Beweging en haar waarden in ons land. Ze begeleiden en ondersteunen de Belgische topatleten en sportfederaties op weg naar de Olympische Spelen.

Paralympische wielrenner Ewoud Vromant

Ewoud Vromant is topsporter en Belgisch Kampioen paracycling tijd- en wegrit (klasse MC2). Ook op internationale wedstrijden (UCI Worldcups, WK Baanwielrennen in Rio) behaalde Ewoud al sterke resultaten. Zijn grote doel is om de paralympische spelen in Tokyo 2020 te bereiken.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!