Training is van het grootste belang op volgende 3 vlakken:
- de functioneel overzicht training aan het begin van het project bevordert de onderlinge communicatie tijdens de analyse-workshops,
- de administrator training zorgt er voor dat u zelf de controle over uw CRM-toepassing in handen kan nemen en
- training van uw eindgebruikers is een cruciale succesfactor bij de lancering van uw nieuwe werkomgeving.

Doelgerichte training

Aan het begin van het project helpt training om alle belanghebbenden bij het project op één lijn te krijgen en dezelfde taal te spreken. Het doel van training is om kennis over te dragen om ervoor te zorgen dat de verschillende stappen van de projectimplementatie zo soepel mogelijk verlopen en om tegelijkertijd uw Microsoft-bedrijfsapplicaties te leren gebruiken.

Training voor beheerders en trainers

Net IT voorziet training op maat voor sleutelpersonen in uw organisatie die de uitrol van uw nieuwe bedrijfsapplicaties aansturen en/of uw gebruikers ondersteunen na go-live. Tijdens onze trainingen leren we je alle benodigde vaardigheden om je Microsoft bedrijfsapplicaties te beheren en te configureren. In een vervolgtraining leer gebruikers beheren en ondersteunen. Naast technische trainingen verzorgt Net IT ook train-the-trainer trainingen voor mensen die uw eindgebruikers gaan trainen.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!