De druk om digitale transformatie te versnellen is ongekend, ook in de financiële bedrijfswereld.
De intelligente bedrijfsapplicaties van Microsoft Dynamics 365 hebben hun nut al bewezen als technologie om te helpen bij die versnelde digitalisering.
Speciaal voor banken en verzekeringsbedrijven is er de Dynamics 365-accelerator voor financial services waarmee u snel branchespecifieke oplossingen kan bouwen bovenop Microsoft Dynamics 365 en Microsoft Power Platform.
Deze accelerator omvat gegevensmodellen, voorbeeldtoepassingen, veelvoorkomende workflows en (Power BI) dashboards voor de financiële sector.
>> Lees meer

Excellente service

Gebruik Microsoft Dynamics 365 om uw klanten écht te leren kennen. Alleen zo kan u hen die persoonlijke service bieden die zij verwachten, gebaseerd op hun financiële behoeften en doelstellingen. Bied hen het juiste product aan, op het juiste moment, via het juiste kanaal en versterk zo uw rol als vertrouwelijk adviseur.

 

Efficiënte werkingsprocessen

Breng uw belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart en bekijk welke u kan automatiseren met Microsoft Dynamics 365 en Power Platform. Optimaliseer de kantoorwerking door complexe taken te stroomlijnen en intelligente, gebruiksvriendelijke digitale tools aan uw medewerkers te bieden.

Tim Van der Wee Chief Information & Technology Officer
“Microsoft Dynamics 365 biedt de juiste balans tussen veiligheid en flexibiliteit.”

Referenties Bank en verzekeringen

Isabel Group

Isabel Group gebruikt Dynamics 365 voor het centraliseren van klantinformatie en het stroomlijnen van sales-, marketing- en customer support activiteiten.

Private Bank Delen

Private Bank Delen gebruikt Microsoft Dynamics 365 Marketing voor een optimale, digitale communicatie met klanten, meer specifiek voor e-mailmarketing en eventmanagement.

Allianz

Allianz Benelux NV gebruikt Microsoft Dynamics 365 voor een vlottere samenwerking met makelaars en voor digitale marketingcampagnes.

Strategica

Strategica organiseert zijn sales en marketing met Microsoft Dynamics 365.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!