Maak digitale transformatie mogelijk in uw sales organisaties. Zorg er voor dat uw medewerkers snel kunnen schakelen en in staat zijn om in contact te treden met kopers om het even waar zij zijn. Gebruik inzichten uit AI om de interacties met klanten te verbeteren zoals ondersteuning om te focussen op de juiste opportuniteiten, alles wat belangrijk is tijdig op te volgen en beter samen te werken met collega's om deals sneller binnen te halen.

Door op de juiste deals te focussen, met daarbij alle relevante achtergrondinformatie, verkort u uw verkoopcyclus en verkoopt u meer.

Als salesmanager kunt u gemakkelijker uw verkoopcijfers voorspellen.
Is uw pipeline voldoende groot, is er voldoende instroom?
Welke opportuniteiten vereisen uw aandacht?
Hoe presteren de verkopers en de teams ten opzichte van de doelstellingen?

 

Alles op uw smartphone

U heeft alle contactgegevens, rapporten, campagnes, uw pipeline, documenten en afspraken steeds bij de hand. Dat kan verder gaan dan alleen verkoop, want hoe meer informatiebronnen u met CRM integreert, hoe meer u mobiel kunt raadplegen en bijwerken.

Real-time verkooprapporten

U heeft altijd een recent overzicht op de verkoopcijfers. Zo kunt u per sector en per verkoper, per team en per geografische zone de prestaties vergelijken met de resultaten en de doelstellingen.

Wil u ontdekken wat Microsoft Dynamics 365 & het Power Platform voor u in huis heeft?

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!