U krijgt een duidelijke blauwdruk van de best mogelijke CRM-configuratie, inclusief de aanbevolen integraties en aanpassingen van uw andere systemen.
Daarmee ondersteunen we een optimale werking.

Resultaat: een heldere scope vóór u met uw CRM-project van start gaat.

Proef op de som

Zien is geloven. Als u dit wenst, ontwikkelen we voor u al een belangrijk onderdeel van het CRM-systeem. Op basis van dat werkende onderdeel kunt u zich een realistisch beeld vormen van het te verwachten eindresultaat. Met een proof of concept (POC) krijgt u het bewijs dat de CRM-blauwdruk zal werken.

Start met een diagnose

Waarom uw processen in kaart brengen en in vraag stellen? Een CRM-diagnose heeft drie voordelen: samen achterhalen we wat uw belangrijkste uitdagingen zijn, we maken een realistische raming van het project en we beschrijven meteen de uitvoeringsfases. Zo bent u zeker dat het CRM-project aan uw wensen zal voldoen, op tijd klaar zal zijn en binnen uw budget blijft.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!