U krijgt een duidelijke blauwdruk van de best mogelijke CRM configuratie, inclusief de aanbevolen integraties en aanpassingen van uw andere systemen.
Daarmee ondersteunen we een optimale werking.

Resultaat: een heldere scope vóór u met uw CRM project van start gaat.

Proef op de som

Zien is geloven. Als u dit wenst, ontwikkelen we voor u al een belangrijk onderdeel van het CRM systeem. Op basis van dat werkende onderdeel kunt u zich een realistisch beeld vormen van het te verwachten eindresultaat. Met een proof of concept (POC) krijgt u het bewijs dat de CRM blauwdruk zal werken. Zo’n POC hoeft echt niet lang te duren.

Start met een diagnose

Waarom uw processen in kaart brengen en in vraag stellen? Een CRM diagnose heeft drie voordelen: samen achterhalen we wat uw belangrijkste uitdagingen zijn, we maken een realistische raming van het project en we beschrijven meteen de uitvoeringsfases. Zo bent u zeker dat het CRM project aan uw wensen zal voldoen, op tijd klaar zal zijn en binnen uw budget blijft.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!