TESTIMONIALS

Als je ambitie hebt, dan kan je je ei kwijt bij Net IT

Met mijn passie voor technologische vernieuwingen kan ik me volop uitleven in mijn job. De allernieuwste technologieën inzetten om het CRM-systeem van onze klanten uit te breiden en te perfectioneren, daar krijg ik een kick van. Microsoft Dynamics 365 wordt te veel beschouwd als een statische applicatie waarbij weinig dynamiek en evolutie aan te pas komt. Terwijl dit allesbehalve zo is. We ontwikkelen steeds meer uitgebreide, online CRM-tools die veel verder gaan dan de klassieke standaardprocessen. Als Developer werk je hier nauw samen met Microsoft en ben je als één van de eerste op de hoogte van de nieuwste features en trends in de IT-wereld. Werken bij Net IT is werken in een dynamisch bedrijf waar je kan groeien. Als je de ambitie hebt, dan kan je hier zeker je ei kwijt. Ook krijg je de nodige begeleiding om certificaten voor Dynamics 365, Azure, HTML 5, … te behalen.

Jonathan D’haene Senior CRM Consultant & Teamlead

Solliciteren bij Net IT? Niet twijfelen, gewoon doen!

Na 4 jaar als CRM developer wilde ik mijn carrière een andere wending geven. Net IT luisterde naar mijn wens en gaf me de kans om ook business analyses te doen bij klanten. Ik had de smaak onmiddellijk te pakken. Ik vind het zeer leuk om zelfstandig en rechtstreeks met klanten te werken. Het is enorm interessant om te luisteren naar de noden van de klant en deze te vertalen naar een optimaal bedrijfsproces. Als ik een advies mag geven aan iemand die erover nadenkt om bij Net IT te solliciteren: gewoon doen! Net IT is een heel goede werkgever waar het boeiend is om te werken. Door de grote variatie aan klanten en technologie gaat je job geen dag vervelen. Ook de werksfeer is top! Door samen hard te werken en ook samen plezier te maken, bereiken we grootse resultaten.

Kevin Aelbrecht CRM Consultant & Business Analyst

Elke dag kom ik met de volle goesting werken

Ik ben dagelijks bezig met het stroomlijnen van processen, vanaf sales tot en met oplevering van het CRM-project. Als Head Project Manager begeleid en coach ik het team van Project Managers van Net IT om elk project met de hoogste zorg aan te pakken. Ik werk sinds 2010 bij Net IT en elke dag kom ik nog altijd met de volle goesting werken. Bij Net IT krijg ik de kans om vooral datgene te doen waar ik goed in ben. Hier ben je een mens en geen functie. Er wordt geluisterd naar jouw ambities en gekeken naar jouw talenten. Met een glimlach denk ik terug aan de mini-feestjes in de auto, op de terugweg van een klantbezoek. Na een geslaagde demo of positieve steering durf ik met de collega’s wel eens stoom af te laten en euforisch mee te brullen met (foute) muziek. We streven dan ook altijd naar blije klanten en dus vele mini-feestjes in de auto.

Sam Vanderstraeten Head Project Manager

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!