Wat onze medewerkers zeggen

Er is een heel mooi toekomstperspectief bij Net IT.

Als account manager hou ik me vooral bezig met klanten uit mijn klantenportfolio. Ik ondersteun ze in de werking van hun organisatie en de dagelijkse taken die daarbij komen kijken. Ik maak offertes op, bezoek klanten, doe presentaties en geef uitleg over de mogelijkheden van het Dynamics 365 platform, het Power platform en de algemene toepassingen van Microsoft.
Ik heb veel vrijheid in mijn job hier bij Net IT. Ik heb mijn eigen agenda in handen en word niet continu gecontroleerd, dat vind ik heel belangrijk. Er is ook een leuke werksfeer binnen het bedrijf. De collega’s zijn toegankelijk en je kan altijd overal terecht met je vragen. Ben jij op zoek naar een job als accountmanager? Wij verwelkomen u graag!

Matthias Saelens Account Manager

Elk project brengt unieke technologische uitdagingen mee.

In 2020 ben ik gestart als .Net Developer en ontwikkel ik voor klanten toepassingen bovenop Microsoft technologieën (Dynamics 365, Power Platform, Office 365, Azure).
Elk project brengt unieke technologische uitdagingen mee, en dat is net wat ik zoek in mijn job. Ik leer graag bij en Net IT biedt ondersteuning om jezelf te ontwikkelen, opleidingen te volgen en Microsoft-certificaten te behalen.
Ik heb al veel leuke verhalen gehoord over dé Net IT teambuildings, maar door corona heb ik zelf nog geen fysieke teambuilding meegemaakt. Onlangs was er wel online de fameuze Net IT quiz, en de bijhorende grapjes en anekdotes doen me al uitkijken naar meer 😊
Als ik een tip mag geven aan iedereen die erover nadenkt om bij Net IT te solliciteren: go for it! Toon jouw leergierigheid en durf ook kritisch te zijn. Veel succes!

Roel Moeyersoons .Net Developer

Bij Net IT krijg ik de kans om vooral datgene te doen waar ik goed in ben.

Ik ben dagelijks bezig met het stroomlijnen van processen, vanaf sales tot en met oplevering van het CRM-project. Als Head Project Manager begeleid en coach ik het team van Project Managers van Net IT om elk project met de hoogste zorg aan te pakken. Ik werk sinds 2010 bij Net IT en elke dag kom ik nog altijd met de volle goesting werken. Bij Net IT krijg ik de kans om vooral datgene te doen waar ik goed in ben. Hier ben je een mens en geen functie. Er wordt geluisterd naar jouw ambities en gekeken naar jouw talenten. Met een glimlach denk ik terug aan de mini-feestjes in de auto, op de terugweg van een klantbezoek. Na een geslaagde demo of positieve steering durf ik met de collega’s wel eens stoom af te laten en euforisch mee te brullen met (foute) muziek. We streven dan ook altijd naar blije klanten en dus vele mini-feestjes in de auto.

 

Sam Vanderstraeten Head Project Management

Je wilt solliciteren bij Net IT? Niet twijfelen, gewoon doen!

Na 4 jaar als .Net developer wilde ik mijn carrière een andere wending geven. Net IT luisterde naar mijn wens en gaf me de kans om ook business en functionele analyses te doen bij klanten. Ik had de smaak onmiddellijk te pakken. Ik vind het zeer leuk om zelfstandig en rechtstreeks met klanten te werken. Het is enorm interessant om te luisteren naar de noden van de klant en deze te vertalen naar een optimaal bedrijfsproces. Als ik een advies mag geven aan iemand die erover nadenkt om bij Net IT te solliciteren: gewoon doen! Net IT is een heel goede werkgever waar het boeiend is om te werken. Door de grote variatie aan klanten en technologie gaat je job geen dag vervelen. Ook de werksfeer is top! Door samen hard te werken en ook samen plezier te maken, bereiken we grootse resultaten.

Kevin Aelbrecht Business & Functional Analyst

Met je bazen en collega's door de modder kruipen, wie kan dat zeggen?

Als Service Desk Support Engineer ondersteun ik klanten van Net IT met vragen en problemen over hun CRM-omgeving. De afwisseling in cases vind ik enorm boeiend.  Elk probleem is anders, heeft een andere oorzaak en situeert zich op een heel ander gebied. Een probleem zo efficiënt mogelijk oplossen en klanten tevreden maken, geeft mij een grote voldoening. Bij Net IT staat respect voor klanten bovenaan. De positieve sfeer onder de collega’s draagt hier veel aan bij. Wanneer je een collega iets vraagt, dan wordt er altijd tijd gemaakt om een correct antwoord te geven zodat je ermee verder kan. Is er een probleem, dan wordt er samen naar een oplossing gezocht die het beste is voor de klant. Dit is zeker niet in elk bedrijf het geval.
Leuke herinneringen zijn de verschillende obstakelruns die we al deden als teambuilding. Met je bazen en collega’s door de modder kruipen, wie kan dat zeggen? ☺️ Ook worden er teambuildings met de gezinnen georganiseerd en daar kijken ze thuis altijd heel erg naar uit!

Riet Fonteyn Service Desk Support Engineer

Dat is wat onze medewerkers denken over hun job.
Wil je bij Net IT aan de slag?