icon Customer engagement BUSINESS APPLICATIES VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT

Met Microsoft Dynamics 365 krijgt u een helder beeld van uw klanten en prospecten. Vanaf het eerste contact met een potentiële klant tot en met het accountmanagement hebt u een volledig overzicht op uw klant. U optimaliseert uw verkoop-, service- en marketingprocessen. Maak uw activiteiten en resultaten zichtbaar. Zorg dat uw bedrijfsprocessen consistent verlopen. Maak gebruik van Microsoft Dynamics 365 als centraal klantrelatie- en informatiesysteem in uw organisatie, bouw geconnecteerde mobile apps met Power Apps en haal inzichten uit uw data met Power BI.

icon overheden CRM VOOR SPECIFIEKE SECTOREN

Net IT heeft diepgaande expertise en ervaring opgebouwd in een aantal specifieke sectoren zoals productie & distributie bedrijven, hoger onderwijs, universiteiten & business school en voornamelijk bij Vlaamse overheidsorganisaties. Met Microsoft Dynamics 365 slagen overheidsorganisaties er in om productiviteit te optimaliseren, de dienstverlening aan de burger en de interne werking te verbeteren. Door gegevens uit verschillende databronnen te centraliseren in Microsoft Dynamics 365 werken uw medewerkers altijd met de juiste informatie en winnen ze tijd. Door de processen te automatiseren, zorgt het CRM pakket voor consistentie, kwaliteit en zichtbaarheid in de interne werking. Door uw werking te verbeteren, gaat de dienstverlening aan de burger er op vooruit.

icon Fast go live ALLE ASPECTEN VAN CRM

Net IT is een full service agentschap voor de implementatie van uw CRM strategie en voorziet in de permanente beschikbaarheid van functionele en technische ondersteuning. Een overzicht van de diensten:

MICROSOFT DYNAMICS 365 IMPLEMENTEREN? WE VERZORGEN UW PROJECT VAN A TOT Z. FULL SERVICE!

 

CRM-diagnose en -advies

We adviseren over hoe u werkingsprocessen kan optimaliseren. Samen werken we een CRM oplossing uit die past voor uw organisatie.

> Lees meer
CRM-implementatie

Net IT is een uitstekende technische partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365.

> Lees meer
CRM-data-integratie en -migratie

Wij koppelen Microsoft Dynamics 365 met uw andere databronnen zodat u in een volledig zicht hebt op uw klanten en zodat u uw gegevens altijd op één plaats beheert.

> Lees meer
CRM-trainingen

We voorzien bovendien de nodige kennisoverdracht zodat u maximaal van uw investering geniet.

> Lees meer
CRM-support en -onderhoud

Na de lancering van uw CRM omgeving kan u rekenen op ondersteuning van onze CRM Service Desk indien nodig. Om de werking van uw softwareoplossing te verzekeren, kan u bij Net IT monitoring van het systeem laten voorzien en uw data laten beveiligen door back-ups.

> Lees meer
CRM in de cloud

Host uw CRM omgeving op de servers van Microsoft (CRM online) of in uw eigen private cloud bij Net IT.

> Lees meer
CRM-Add-ons

Onze add-ons voegen onmiddellijk kant-en-klare functies toe aan uw CRM software.

> Lees meer
Heeft u vragen over onze CRM-diensten? Contacteer ons

Waarom kiezen voor Net IT?

icon production CRM-EXPERTISE

Geavanceerde technische expertise op het gebied van Microsoft Dynamics 365.

icon target PROJECTAANPAK

We begeleiden u stap-voor-stap. U weet steeds waar u aan toe bent.

icon knowledge BUSINESS KENNIS EN ERVARING

Net IT begrijpt uw business en denkt met u mee.

icon quality KWALITEITSBELEID

Kwaliteit telt. Werk zorgeloos met een oplossing die klaar is voor de toekomst.

Hogere productiviteit

We verhogen de productiviteit van uw organisatie met gebruiksvriendelijke software die uw medewerkers meer slagkracht geeft.

Passende oplossingen

We leren graag uw bedrijf en uw specifieke uitdagingen kennen. Op basis van Microsoft Dynamics 365 werken wij voor u de toepassing uit die het best past in uw context.

Bruikbare oplossingen

In plaats van een veelheid aan toepassingen, streven wij naar een gecentraliseerde CRM oplossing waar uw medewerkers met plezier mee werken.

Kostenefficiëntie

We zoeken voor u de meest interessante opties uit en houden rekening met een zo interessant mogelijke totaalkost.

Betrouwbaarheid en continuïteit

We werken alleen volgens de standaarden zodat uw CRM systeem geschikt blijft voor upgrades naar toekomstige versies van Microsoft Dynamics 365. U bent zeker dat uw investering blijft renderen op lange termijn.

Zorgeloosheid en comfort

We zorgen ervoor dat uw bedrijfssoftware altijd werkt zodat u zich volledig kan focussen op uw werk. Onze CRM Service Desk staat voor u klaar om eventuele problemen op te vangen.

Klaar voor de toekomst

We volgen de laatste innovaties en nemen u mee naar vernieuwing zodat u gebruik kunt maken van de meest recente CRM technologie.

Geslaagde CRM-projecten

Elk CRM project heeft een ingrijpende impact op uw organisatie. Daarom is een goede voorbereiding, projectbegeleiding en change management essentieel. >>Download e-book 10 succesfactoren voor een geslaagd CRM-project

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!