icon Fast go live FULL SERVICE. VAN A TO Z.

Net IT is een full service agentschap voor de implementatie van uw CRM strategie en voorziet in de permanente beschikbaarheid van functionele en technische ondersteuning. Een overzicht van de diensten:

icon Customer engagement BUSINESS APPLICATIES

Met Microsoft Dynamics 365 krijgt u een helder beeld van uw klanten en prospecten. Vanaf het eerste contact met een potentiële klant tot en met het accountmanagement hebt u een volledig overzicht op uw klant. U optimaliseert uw verkoop-, service- en marketingprocessen. Maak uw activiteiten en resultaten zichtbaar. Zorg dat uw bedrijfsprocessen consistent verlopen. Maak gebruik van Microsoft Dynamics 365 als centraal klantrelatie- en informatiesysteem in uw organisatie, bouw geconnecteerde mobile apps met Power Apps en haal inzichten uit uw data met Power BI.

icon overheden CRM VOOR SPECIFIEKE SECTOREN

Net IT heeft diepgaande expertise en ervaring opgebouwd in een aantal specifieke sectoren zoals bank & verzekeringen, productie & distributie bedrijven, hoger onderwijs, universiteiten & business school en voornamelijk bij Vlaamse overheidsorganisaties. Met Microsoft Dynamics 365 slagen organisaties er in om productiviteit te optimaliseren, de dienstverlening en de interne werking te verbeteren. Door gegevens uit verschillende databronnen te centraliseren in Microsoft Dynamics 365 werken uw medewerkers altijd met de juiste informatie en winnen ze tijd. Net IT automatiseert bedrijfsprocessen, zorgt voor meer consistente, kwaliteitsvolle werking en brengt inzicht in uw organisatie.

MICROSOFT DYNAMICS 365 IMPLEMENTEREN? WE VERZORGEN UW PROJECT VAN A TOT Z. FULL SERVICE!

 

Diagnose en advies

We adviseren over hoe u werkingsprocessen kan optimaliseren. Samen werken we een CRM oplossing uit die past voor uw organisatie.

> Lees meer
Implementatie

Net IT is een uitstekende technische partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform.

> Lees meer
Data-integratie en -migratie

Wij koppelen Microsoft Dynamics 365 en Power Platform met uw andere databronnen zodat u in een volledig zicht hebt op uw klanten en zodat u uw gegevens altijd op één plaats beheert.

> Lees meer
Trainingen

We voorzien bovendien de nodige kennisoverdracht zodat u maximaal van uw investering geniet.

> Lees meer
Support en -onderhoud

Na de lancering van uw CRM omgeving kan u rekenen op ondersteuning van onze CRM Service Desk indien nodig. Om de werking van uw softwareoplossing te verzekeren, kan u bij Net IT monitoring van het systeem laten voorzien en uw data laten beveiligen door back-ups.

> Lees meer
Cloud services

Host uw CRM omgeving op de servers van Microsoft (CRM online) of in uw eigen private cloud bij Net IT.

> Lees meer
Add-ons

Onze add-ons voegen onmiddellijk kant-en-klare functies toe aan uw CRM software.

> Lees meer
Heeft u vragen over onze diensten? Contacteer ons

Waarom kiezen voor Net IT?

icon production BUSINESS & IT EXPERTISE

Wij begrijpen uw business én beschikken over diepgaande technische expertise van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform.

icon target PROJECTAANPAK

Net IT staat bekend voor de gestructureerde projectaanpak. We begeleiden u in elke stap van het project. U weet steeds waar u aan toe bent.

icon knowledge WE DENKEN MET U MEE

Net IT begrijpt uw business en denkt mee na over de beste passende oplossing voor u. We vertalen uw business uitdagingen en processen naar een digitale werkomgeving die uw organisatie vooruit stuwt. Om dat doel te bereiken doen we alles wat nodig is. "We work until it works."

icon quality KWALITEIT

Kwaliteit telt. Net IT tracht zich voortdurend te onderscheiden op het gebied van kwaliteit zodat u zorgeloos kan werken met bedrijfstoepassingen die klaar zijn voor de toekomst.

Hogere productiviteit

We verhogen de productiviteit van uw organisatie met gebruiksvriendelijke software die uw medewerkers meer slagkracht geeft.

Passende oplossingen

We leren graag uw bedrijf en uw specifieke uitdagingen kennen. Op basis van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform werken wij voor u de toepassing uit die het best past in uw context.

Bruikbare oplossingen

In plaats van een veelheid aan toepassingen, streven wij naar een gecentraliseerde CRM oplossing waar uw medewerkers met plezier mee werken.

Kostenefficiëntie

We zoeken voor u de meest interessante opties uit en houden rekening met een zo interessant mogelijke totaalkost.

Betrouwbaarheid en continuïteit

We werken alleen volgens de standaarden zodat uw CRM systeem geschikt blijft voor upgrades naar toekomstige versies van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform. U bent zeker dat uw investering blijft renderen op lange termijn.

Zorgeloosheid en comfort

We zorgen ervoor dat uw bedrijfssoftware altijd werkt zodat u zich volledig kan focussen op uw werk. Onze CRM Service Desk staat voor u klaar om eventuele problemen op te vangen.

Klaar voor de toekomst

We volgen de laatste innovaties en nemen u mee naar vernieuwing zodat u gebruik kunt maken van de meest recente CRM technologie.

Geslaagde CRM-projecten

Elk CRM-project heeft impact op uw organisatie. Daarom is een goede voorbereiding, projectbegeleiding en change management essentieel. >>Download e-book 10 succesfactoren voor een geslaagd CRM-project

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!