icon Customer engagement CRM VOOR ONDERNEMINGEN

Met Microsoft Dynamics 365 krijgt u een helder beeld van uw klanten en prospecten. Vanaf het eerste contact met een potentiële klant tot en met het accountmanagement heeft u een volledig overzicht op uw klant. U optimaliseert uw verkoop-, service- en marketingprocessen. Maak uw activiteiten en resultaten zichtbaar. Zorg ervoor dat uw bedrijfsprocessen consistent verlopen. Implementeer Microsoft Dynamics 365 in uw onderneming.

icon overheden CRM VOOR OVERHEDEN

Met Microsoft Dynamics 365 slaagt u als overheidsdienst er in om uw productiviteit te optimaliseren, de dienstverlening aan de burger en de interne werking te verbeteren. Door gegevens uit verschillende databronnen te centraliseren in Microsoft Dynamics 365 beschikt elk van uw medewerker steeds over de juiste informatie en bespaart hij tijd. Door de processen te automatiseren zorgt het CRM pakket voor consistentie, kwaliteit en zichtbaarheid in de interne werking. Door uw werking te verbeteren gaat de dienstverlening aan de burger er op vooruit.

icon Fast go live KANT-EN-KLARE CRM

Specifiek branches vragen specifieke CRM software. Bespaar tijd en middelen door uw organisatie te ondersteunen met onze sectoroplossingen. Vanuit uitgebreide ervaring in meerdere projecten voor eenzelfde sector heeft Net IT oplossingen uitgewerkt bovenop Microsoft Dynamics 365. Ontdek ook onze CRM add-ons.

MICROSOFT DYNAMICS 365 IMPLEMENTEREN? WE VERZORGEN UW PROJECT VAN A TOT Z. FULL SERVICE!

 

CRM diagnose en advies

We verlenen advies over hoe u uw werkingsprocessen kan optimaliseren. Samen werken we een CRM oplossing uit die past voor uw organisatie.

> Lees meer
CRM implementatie

Net IT is een uitstekende technische partner voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365.

> Lees meer
CRM data integratie en migratie

Wij koppelen Microsoft Dynamics 365 met uw andere databronnen zodat u in een volledig zicht hebt op uw klanten en zodat u uw gegevens slechts op één plaats beheert.

> Lees meer
CRM trainingen

We voorzien bovendien de nodige kennisoverdracht zodat u maximaal van uw investering kan genieten.

> Lees meer
CRM support en onderhoud

Na de lancering van uw CRM omgeving kan u rekenen op ondersteuning van onze CRM Service Desk indien nodig. Om de werking van uw softwareoplossing te verzekeren, kan u bij Net IT monitoring van het systeem laten voorzien en uw data laten beveiligen door back-ups.

> Lees meer
CRM in de cloud

Host uw CRM omgeving op de servers van Microsoft (CRM online) of in uw eigen private cloud bij Net IT.

> Lees meer
CRM Add-ons

Wij koppelen Microsoft Dynamics 365 met uw andere databronnen zodat u in een volledig zicht hebt op uw klanten en zodat u uw gegevens slechts op één plaats beheert.

> Lees meer
Heeft u vragen over onze CRM diensten? Contacteer ons

Waarom kiezen voor Net IT?

icon production CRM EXPERTISE

Geavanceerde technische expertise op het gebied van Microsoft Dynamics 365.

icon target PROJECTAANPAK

We begeleiden u stap-voor-stap. U weet steeds waar u aan toe bent.

icon knowledge BUSINESS KENNIS EN ERVARING

Net IT begrijpt uw business en denkt met u mee.

icon quality KWALITEITSBELEID

Kwaliteit telt. Werk zorgeloos met een oplossing die klaar is voor de toekomst.

Hogere productiviteit

We verhogen de productiviteit van uw organisatie met gebruiksvriendelijke software die uw medewerkers meer slagkracht geeft.

Passende oplossingen

We leren graag uw bedrijf en uw specifieke uitdagingen kennen. Op basis van Microsoft Dynamics 365 werken wij voor u de toepassing uit die het best past binnen uw context.

Bruikbare oplossingen

In plaats van een veelheid aan toepassingen, streven wij naar een gecentraliseerde CRM oplossing waar uw medewerkers met plezier mee werken.

Kostenefficiëntie

We zoeken voor u de meest interessante opties uit en houden daarbij rekening met een zo interessant mogelijke totaalkost.

Betrouwbaarheid en continuïteit

We werken alleen volgens de standaarden zodat uw CRM systeem geschikt blijft voor upgrades naar toekomstige versies van Microsoft Dynamics 365. U heeft de zekerheid dat uw investering blijft renderen op lange termijn.

Zorgeloosheid en comfort

We zorgen ervoor dat uw bedrijfssoftware altijd werkt zodat u zich volledig kan focussen op uw werk. Onze Service Desk staat voor u klaar om eventuele problemen op te vangen.

Klaar voor de toekomst

We volgen de laatste innovaties en nemen u mee naar vernieuwing zodat u gebruik kunt maken van de meest recente CRM technologie.

Geslaagde CRM projecten

Elk CRM project heeft een ingrijpende impact op uw organisatie. Daarom is een goede voorbereiding, projectbegeleiding en change management essentieel.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!