U weet dat content king is om nieuwe klanten aan te trekken.
U speelt in op de uitdagingen waar uw potentiële klanten mee worstelen en u bewijst uw expertise en ervaring.
Uw website staat hierbij centraal. U heeft er voor gezorgd dat uw content goed vindbaar is en via diverse kanalen brengt u bezoekers naar uw website.
Maar hoe converteert u anonieme websitebezoekers naar leads? En wat doet u met de leads die u genereert?
Élke lead doorgeven aan sales is zeker niet altijd de juiste manier.
Verkopers zijn allergisch aan leads waar te weinig potentieel in zit,
want zij willen hun kostbare tijd zo efficiënt mogelijk besteden.

 

Leads genereren en opvolgen

Heeft u moeite om uw websitebezoekers te converteren naar klanten? Marketing automation in CRM helpt u hiermee. Door alle nodige tools aan te reiken om landingspagina’s en leadformulieren te bouwen, uw e-mailmarketing te automatiseren, leads in detail op te volgen en te voeden met gepersonaliseerde en relevante e-mail-campagnes en finaal door te geven aan sales.

Focussen op de juiste leads

Met marketing automation heeft u de tools in handen om leads automatisch te blijven voeden met relevante boodschappen. Afhankelijk van hoe een lead reageert op uw communicatie, kan uw CRM tool automatisch bepalen of deze lead interessant is of niet. Marketing automation helpt u hiermee door automatisch een lead score te berekenen. Enkel leads met een hoge score zijn interessant. Zo scheidt u het kaf van het koren.

Wil u ontdekken wat Microsoft Dynamics 365 & het Power Platform voor u in huis heeft?

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!