E-book: Digitally transforming customer experiences (ENG)

E-book: Digitally transforming customer experiences (ENG)

Unieke klantervaringen steeds belangrijker

Onderzoeksbureaus en bedrijfsleiders zijn het erover eens dat het steeds belangrijker wordt om te focussen op persoonlijke klantervaringen. Om unieke, meer intelligente klantervaringen mogelijk te maken is het onvoldoende om enkel klantgegevens te verzamelen. Het komt er op aan om hier klantinzichten uit te halen en beschikbaar te stellen voor uw medewerkers. In veel organisaties blijven klantgegevens jammer genoeg in aparte informatiesystemen circuleren en wordt er te weinig mee gedaan.

 

Met Dynamics 365 Customer Insights kunnen organisaties niet alleen data uit verschillende bronnen verzamelen op één plaats. Customer Insights gebruikt ook artificiële intelligentie en machine learning om al deze data te interpreteren tot bruikbare inzichten. Organisaties die er in slagen om inzichten te genereren uit klantgegevens, overtreffen hun concurrenten met 85 procent in omzetgroei volgens adviesbureau McKinsey.

 

>> Download nu het e-book “Digitally transforming customer experiences” van Microsoft (PDF, Engelstalig). Ontdek meer over Dynamics 365 Customer Insights en het bieden van positieve klantervaringen.

GRATIS DOWNLOAD