sector

Detachering IT consultants

regio

België

diensten

CRM oplossing voor sourcing & staffing, marketing automation

technologie

Microsoft Dynamics CRM + ClickDimensions

Uitdaging en oplossing

De ABC Groep bestaat uit de vier IT-consultancybedrijven ACE, Beyond-IT, Cereus en DynApps. Zij leveren projecten, staffing en technische diensten en zijn gespecialiseerd in Microsoft .Net, Microsoft SharePoint, Oracle, Java en OpenERP-software.

De ABC Groep wilde de administratieve processen voor het invullen van timesheets en de facturatie vereenvoudigen. Dit om efficiënter te gaan werken en om fouten door manuele input van gegevens te verminderen. Daarnaast wilden zij hun rekruteringsproces opnieuw uitdenken om sneller de juiste kandidaat aan een openstaande vacature te verbinden.

Samen met Net IT implementeerde de ABC Groep Microsoft Dynamics CRM, uitgebreid met een rekruteringstoepassing van Net IT die gebouwd is als add-on op CRM. Consultants van de onderneming kunnen hun uren nu online registreren en de ABC Groep kan solliciterende kandidaten sneller matchen met openstaande vacatures door middel van een gestructureerd proces.

Patrick Callewaert Managing Partner and Owner
“Dynamics CRM blijft me verrassen. Elke week vind je als gebruiker wel iets nieuws, dingen die handig zijn en waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren.”

Snelle en efficiënte dienstverlening

Samen met Net IT implementeerde ABC Groep Microsoft Dynamics CRM voor een snellere en meer efficiënte dienstverlening. Een specifieke PSO add-on, ontwikkeld door Net IT, zorgt voor een eenvoudige tijdregistratie en voor de structurele en kwalitatieve verwerking van cv’s op basis van vooraf ingestelde parameters.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!