sector

Vlaamse Overheid

regio

Vlaanderen en Brussel

diensten

Event management

technologie

Microsoft Dynamics 365 CE

Nood aan betere organisatie van jaarlijkse trefdag

Digitaal Vlaanderen is het digitale agentschap van de Vlaamse overheid. Hun ambitie en missie is om de digitalisering van de overheidsdienstverlening in Vlaanderen verder uit te bouwen. Elk jaar organiseert Digitaal Vlaanderen een trefdag. Tijdens dit jaarlijkse event stelt het agentschap haar producten en diensten voor aan klanten via verschillende infosessies en workshops. Voor de organisatie van deze trefdag gebruiken zij een speciale eventmodule in Microsoft Dynamics 365. Deze eventmodule ontwikkelde Net IT, ook in samenwerking met het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Succesvolle organisatie van Trefdag Digitaal Vlaanderen

Dankzij de eventmodule verloopt de organisatie van de jaarlijkse trefdag een pak efficiënter en professioneler. Klanten kunnen zich eenvoudig online inschrijven via een publieke inschrijvingspagina en ook hun eigen programma van workshops en infosessies probleemloos samenstellen. Na inschrijving krijgt de klant automatisch een bevestiging via e-mail. Enkele dagen voor de start van de trefdag ontvangt de bezoeker een herinneringsmail met daarin een aantal praktische afspraken. Indien de klant dit wenst, krijgt hij/zij na het evenement ook automatisch een aanwezigheidsattest opgestuurd.

Tom Van Herck Eventmanager Digitaal Vlaanderen
“Dankzij de eventmodule van Net IT verloopt de organisatie van de Trefdag vlot en volledig digitaal: van de inschrijvingen tot de opvolging na het evenement. Alles verloopt vlekkeloos.”

Evenementenbeheer en digitale communicatie bij de overheid

Dankzij Microsoft Dynamics 365 kan Digitaal Vlaanderen eenvoudiger en vlotter met haar met klanten communiceren.

Daarnaast organiseren zij hun jaarlijkse trefdag via een speciale eventmodule binnen Microsoft Dynamics 365.

Hiervoor werken zij ook nauw samen met het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!