sector

Vlaamse Overheid

regio

Vlaanderen en Brussel

diensten

Event management

technologie

Microsoft Dynamics 365 CE

Nood aan betere organisatie van jaarlijkse trefdag

Informatie Vlaanderen is een jong agentschap binnen de Vlaamse overheid. Al 10 jaar organiseert Informatie Vlaanderen jaarlijks een trefdag. Tijdens dit event stelt het agentschap haar producten en diensten voor aan klanten via verschillende infosessies en workshops.

Sinds vorig jaar gebruiken zij voor de organisatie ervan een speciale eventmodule in hun Dynamics 365 Online-omgeving. Deze eventmodule ontwikkelde Net IT, ook in samenwerking met het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Succesvolle organisatie van Trefdag Digitaal Vlaanderen

Ondertussen is de trefdag van 2017 met succes achter de rug. Informatie Vlaanderen verwelkomde maar liefst 2.250 bezoekers. Dankzij de eventmodule konden klanten zich eenvoudig online inschrijven via een publieke inschrijvingspagina en ook hun eigen programma van workshops en infosessies probleemloos samenstellen. Na inschrijving kreeg de klant automatisch een bevestiging via e-mail. Enkele dagen voor de start van de trefdag kreeg de bezoeker een herinneringsmail met daarin een e-ticket met barcode. Met dit e-ticket kon de bezoeker zich aanmelden op de trefdag. Na het inscannen van de barcode werd er automatisch een persoonlijke badge afgeprint. Na het event kreeg de bezoeker – indien hij/zij dit wenste – ook automatisch een aanwezigheidsattest opgestuurd.

Tom Van Herck Eventmanager Informatie Vlaanderen
“Dankzij de eventmodule van Net IT verliep de organisatie van de Trefdag vlot en volledig digitaal: van de inschrijvingen tot de opvolging na het evenement. Alles verliep vlekkeloos.”

Evenementenbeheer en digitale communicatie bij de overheid

Dankzij Microsoft Dynamics 365 kan Informatie Vlaanderen eenvoudiger en vlotter met haar met klanten communiceren.

Daarnaast organiseren zij hun jaarlijkse trefdag via een speciale eventmodule binnen hun Dynamics 365 Online-omgeving.

Hiervoor werken zij ook nauw samen met het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!