sector

Installaties voor geautomatiseerd toegangscontrole

regio

Wereldwijd

diensten

Field service automation

technologie

Microsoft Dynamics CRM

Uitdaging en oplossing

Automatic Systems is de marktleider op het gebied van installaties voor geautomatiseerde toegangscontrole. De Automatic Systems-groep is wereldwijd actief met drie productielocaties en een internationaal netwerk van distributiebedrijven, samen goed voor zo’n 315 medewerkers en een omzet van 58,6 miljoen euro in 2013. Automatic Systems werkte vroeger met een systeem voor field services management in de cloud. Toen de leverancier plots besliste de dienstverlening stop te zetten, moest Automatic Systems dringend op zoek naar een alternatief.

Net IT bouwde voor Automatic Systems een nieuw field services management systeem op basis van de standaard servicemodule van Dynamics CRM, onder meer aangevuld met een grafische planner.

Als Automatic Systems bij zijn klanten langsgaat voor onderhoud of herstelling aan de systemen voor toegangscontrole, gebeuren de planning en de opvolging hiervoor via Microsoft Dynamics CRM. Net IT begeleidde de overstap naar de nieuwe werkwijze,installeerde de software op de servers van Automatic Systems en gaf opleidingen aan de gebruikers. Het hele project was rond op slechts 4 maanden tijd.

Karl Noppe Field Service Manager
“Ons field services management systeem op basis van Dynamics CRM is onmisbaar voor een efficiënte en snelle service.”

Field Services met Dynamics CRM

Voor het onderhoud en de reparaties bij klanten heeft Automatic Systems een vijftiental technici in dienst. Vijf medewerkers volgen hun planning voortdurend op en werken ze bij. Dat doen ze met Microsoft Dynamics CRM, door Net IT aangepast en uitgebreid met een handige grafische planner.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!