sector

Vlaamse Overheid

regio

Vlaanderen en Brussel

diensten

Handhaving

technologie

Dynamics 365 en Power Apps

Nieuwe digitale werkomgeving

De Vlaamse Waterweg nv is een Extern Verzelfstandigd Agentschap (EVA) binnen de Vlaamse overheid die alle bevaarbare waterlopen beheert en exploiteert in Vlaanderen (met uitzondering van maritieme toegangen en havens).

De Vlaamse Waterweg kreeg door de zesde Staatshervorming een nieuwe bevoegdheid: handhaving op en langs de waterwegen. Om die reden heeft De Vlaamse Waterweg begin 2020 een nieuwe handhavingscel opgericht onder leiding van Stefan Devocht. Met Net IT als technische partner, slaagden zij er in om met Microsoft Dynamics 365 en Power Platform hun visie op informatiegestuurde handhaving te realiseren.

Makkelijker en efficiënter werken

“Eén van de voordelen van het gebruik van de tool op het terrein is dat de mensen met hun tablet ter plaatse vaststellingen doen en daar foto’s kunnen van nemen die automatisch opgeladen en gekoppeld worden aan het dossier. De geolocalisatie in de tool zegt ook waar je staat en welke bijkomende informatie daarbij voorradig is, je moet dus geen adresgegevens ingeven. Documenten die worden uitgestuurd naar het desbetreffende parket worden gekoppeld aan de locatie van de vaststelling. Dat maakt het opzoekingswerk gemakkelijker en efficiënter voor onze gebruikers.” vertelt Stefan. De mobiele toepassing in Power Apps en de backoffice in Dynamics 365 zorgt voor meer automatisatie waardoor veel sneller, makkelijker en efficiënter gewerkt wordt.

Stefan Devocht Directeur Handhaving bij De Vlaamse Waterweg nv
“De mensen van Net IT denken mee als collega’s: zij houden timeline en budget mee in het oog en denken kritisch na over de meerwaarde voor de organisatie.”

Download het klantverhaal

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!