Dat kan door alle informatie over vaste medewerkers en freelancers centraal te beheren, inclusief hun planning. Zo maakt u het best mogelijke capaciteitsplan. Hetzelfde geldt voor de voorbije prestaties: daarover kunt u alle mogelijke rapporten trekken of benchmarks controleren. Maar vooral: automatisch factureren met het gewenste niveau van detail.

Bovendien kunt u alle processen uit uw rekrutering en selectie mee opnemen in ons systeem. Zo beschikt de software bijvoorbeeld over een toepassing om automatisch cv’s in te lezen, vanuit gelijk welk basisformaat. Ook de persoonlijke opleidingsplannen van elke medewerker volgt u mee op.

Sneller zijn dan de concurrentie

Koppel de kennis en de vaardigheden van uw kandidaten automatisch aan een gewenst profiel. Op die manier kan u sneller dan de concurrentie de juiste kandidaat aanbieden. Krijgt u de opdracht binnen, dan maakt uw CRM-software automatisch een contract of work order.

Integratie met uw sociaal secretariaat

Geef de volledige tijdsregistratie, onkosten en rechtzettingen rechtstreeks door aan uw sociaal secretariaat.

Wil u met uw eigen ogen zien wat Net IT voor u kan doen met Microsoft Dynamics 365? We bekijken samen de mogelijkheden.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!