Microsoft nieuws van juni 2021

Gepubliceerd op 22/06/2021 door | Categorie: Microsoft Dynamics 365

1. Microsoft Inspire

Op 14 en 15 juli is er opnieuw Microsoft Inspire, hét grootste jaarlijkse partnerevent van Microsoft tijdens de zomermaanden. Op dit event gaat Microsoft uitgebreid in op haar visie voor het komende jaar en deelt nieuwe strategieën om uw bedrijf vooruit helpen. 

Het wordt een 2-daags virtueel event en iedereen kan het wereldwijd gratis meevolgen.
Inschrijven kan vanaf nu via: https://partner.microsoft.com/en-us/inspire

Afbeelding Microsoft Inspire 2021

2. Microsoft Build 2021 (Recap)

Op de digitale Build 2021-conferentie kondigde Microsoft een reeks nieuwe mogelijkheden en tools aan voor ontwikkelaars. Hieronder een kort overzicht van enkele opvallende nieuwigheden en aankondigingen.

Apps bouwen in mensentaal

Microsoft heeft op Build een concept getoond om apps te bouwen in mensentaal waarbij je aan een computer instructies in mensentaal geeft over specifieke functies die je graag wil in de app, waarna het systeem de vertaling maakt naar codetaal. Meer info: From conversation to code: Microsoft introduces its first product features powered by GPT-3 – The AI Blog

Lokroep naar “collaborative apps” in Teams

Microsoft wil dat ontwikkelaars toepassingen bouwen voor Microsoft Teams en kondigde een aantal nieuwe mogelijkheden aan om uitbreidingen & eigen toepassingen te bouwen bovenop het collaboratieplatform Microsoft Teams.

Vereenvoudiging van de integratie van intelligentie

Het is de ambitie van Microsoft om intelligentie zo breed mogelijk beschikbaar te stellen. Daarom willen zij zo veel mogelijk de drempel verlagen om met Artificiële Intelligentie en Machine Learning aan de slag te gaan. Tijdens Build 2021 werden enkele nieuwigheden aangekondigd die de integratie van intelligentie in toepassingen zullen vereenvoudigen. Een voorbeeld daarvan zijn de API’s van Azure Cognitive Services en Azure Machine Learning.

Voor meer info, zie: Microsoft Build 2021 Book of News


Heeft u iets gespot in dit artikel waar u graag meer info over wil?


Lees meer

Techniekers krijgen meer gedaan met Microsoft Dynamics 365 Copilot
Microsoft Dynamics 365 Copilot stelt verkopers nét die content voor die het salesproces verbetert.
Zo helpt Microsoft Dynamics 365 Copilot je marketingcampagne sneller van concept tot lancering.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!