Altijd en overal toegang tot Microsoft Dynamics 365

Met de lancering van Microsoft Dynamics 365 is er een volledig nieuwe en verbeterde versie van de mobiele app beschikbaar.

Screenshot van mobiele app van Microsoft Dynamics 365

Het eerste wat u zal opvallen wanneer u de mobiele app van Microsoft Dynamics 365 gebruikt is de vernieuwde interface. Er zijn nieuwe kleuren geïntroduceerd en de lay-out is compacter en geoptimaliseerd zodat u met één blik de meest essentiële info kan raadplegen zonder veel te moeten scrollen.

Screenshot vernieuwde interface van mobiele app van Microsoft Dynamics 365

Zodra u met de mobiele app aan de slag gaat, dan krijgt u voor de eerste keer de ‘mobiele werkplek’ (‘Workspace’) te zien. Dit is een gepersonaliseerde actiehub, een plek van waaruit u sneller met veel voorkomende taken aan de slag kunt. De mobiele werkplek verschijnt als deelvenster aan de linkerkant. Deze bevat een lijst met voorgestelde prioriteiten (‘actiekaarten’) zoals aankomende vergaderingen en informatie die relevant is voor uw activiteiten van die dag. Daarnaast bevat de mobiele werkplek een lijst met favoriete en meest recente gebruikte items.

Screenshot mobiele werkplek van mobiele app van Microsoft Dynamics 365

Een andere handige nieuwe feature van de app is ‘apparaatintegratie’. Zo kan u de camera van uw apparaat en andere functies vanuit de mobiele app gebruiken bij het creëren van een ‘notitie’.

Screenshot apparaatintegratie van mobiele app van Microsoft Dynamics 365

Verder kan u met de mobiele app van Microsoft Dynamics 365 een inline notitie maken als u zich in een formulier bevindt, zodat u relevante details kunt bekijken terwijl u uw notitie schrijft. Notities bevatten nu ook een voorbeeld van gekoppelde afbeeldingen zonder dat u deze effectief moet openen om te bekijken.

Tot slot kan u met de vernieuwde versie van de mobiele app van Microsoft Dynamics 365 nog beter offline werken. Gegevens worden nu gesynchroniseerd wanneer de app op de achtergrond werkt, zodat u bijgewerkte gegevens zelfs kunt ophalen terwijl u andere taken op uw apparaat uitvoert.


Wilt u een overzicht van de andere nieuwe en verbeterde features van Microsoft Dynamics 365?
Download onze presentatie.

Wenst u meer informatie over de mobiele app van Microsoft Dynamics 365?

Contacteer ons