Persbericht: Net IT is official supplier van Team Belgium

Gepubliceerd op 04/02/2016 door | Categorie: Microsoft Dynamics 365

Net IT is official supplier van Team Belgium voor de Olympische Spelen van Rio (augustus 2016). Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) heeft gekozen voor Net IT als strategische Microsoft Dynamics CRM partner.

Banner BOIC

Het CRM-project omvat het optimaliseren van de BOIC werkingsprocessen, zoals relatie- en partnerbeheer, marketing & communicatie, sportkalenderbeheer en organisatie en beheer van atleten en delegaties. Deze efficiënter en op elkaar afgestemde werkingsprocessen zullen ondergebracht worden in Microsoft Dynamics CRM, wat zal resulteren in een verlaging van de operationele kosten. De CRM-strategie zal toelaten om de bestaande toehoorders (supporters, sponsors) van de Belgische Atleten en Sportbonden nog beter te ondersteunen en nieuwe toehoorders te bereiken en aan te trekken.

Met dit CRM-project gaat het BOIC een nieuwe toekomst tegemoet waarbij alle softwarepakketten geïntegreerd zijn en CRM een 360° zicht biedt op alle onderliggende informatie. Deze informatie zal kunnen geraadpleegd worden vanop zowel een vaste computer, laptop als mobiel device; online en offline; overal ter wereld. Dit laatste is een zeer belangrijke factor gezien de organisatie van de talrijke spelen overal ter wereld. Alle BOIC-medewerkers zullen via de CRM-toepassing in real-time met elkaar kunnen communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden. Waar vroeger heel wat taken manueel afgehandeld werden tussen de verschillende afdelingen, zal dit in de toekomst op een semi-geautomatiseerde manier via de CRM-toepassing verlopen.

Als official supplier zijn we vurige fan van Team Belgium en zijn we gefascineerd in wat topsporters doen. We zijn ervan overtuigd dat bedrijven en atleten voor dezelfde uitdagingen staan. Ze moeten dezelfde waarden hebben om topprestaties te kunnen leveren. Passie, doorzettingsvermogen, duidelijke doelen stellen, focus, competitief zijn, willen winnen, streven naar perfectie, motivatie, respect … zijn waarden die bijdragen tot succes, niet alleen voor topsporters, maar ook voor elk bedrijf en haar medewerkers.

Dit artikel verscheen ook in Made in Oost-Vlaanderen op 22/02/2016 en De Beiaard op 26/02/2016.


Wenst u meer info?


Lees meer

Dynamics 365 voor bank en verzekeringen
Vlot omschakelen naar de Unified Interface
Klantfeedback verzamelen met Dynamics 365 Customer Voice

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!