Digital AmBEtion plan: nieuwe Microsoft datacenters in België

Gepubliceerd op 15/12/2021 door | Categorie: Microsoft Dynamics 365

Als onderdeel van het Digital AmBEtion plan kondigt Microsoft 3 nieuwe fysieke datacenters aan op Belgisch grondgebied. De Microsoft Cloud wordt alsmaar fijnmaziger en verder verspreid over verschillende Europese landen. Na Ierland (Dublin), Nederland (Amsterdam), Duitsland, Groot-Brittanië, Frankrijk en Scandinavië komt nu ook België erbij.

Wat betekent dit voor u?

Bij de setup van uw digitale werkplek in de Microsoft cloud wordt u steeds gevraagd om een fysieke locatie te kiezen waar uw gegevens opgeslagen worden. De dichtstbijzijnde Azure regio’s voor Belgische ondernemingen zijn tot nu Amsterdam en Dublin. Daar zal in de toekomst ook België aan toegevoegd worden. Dat is goed nieuws voor organisaties en bedrijven die de fysieke opslag van data binnen de landsgrenzen willen houden. Vooral voor organisaties die gevoelige gegevens beheren valt hiermee waarschijnlijk een belangrijk tegenargument weg bij de keuze voor de Microsoft cloud.

Net IT heeft al tientallen klanten begeleid bij de migratie van hun digitale werkplek naar de Microsoft cloud. Het belangrijkste argument van onze klanten om voor de cloud te kiezen is dat het beheer van de IT-infrastructuur wegvalt, zodat de organisatie zich kan concentreren op de kerntaken. Lees meer hierover >> https://www.net-it.be/crm-in-de-cloud/


Meer info of vragen over uw digitale werkplek in de cloud?


Lees meer

Copilot, Guides en Meer: Duik Diep in de Nieuwe Wereld van Dynamics 365 Field Service!
Copilot for Service: Transformeer uw klantenservice met generatieve AI in Microsoft Dynamics 365
Microsoft Transformeert Klantbeleving met Dynamics 365 Customer Insights

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!