Klanten in de kijker: Diensten

No filter Bank en verzekeringen Bouw Diensten Field Service Hoger onderwijs Mutualiteit Non profit Opslag Overheid Productie en distributie professional services Sport

Isabel Group

Isabel Group gebruikt Dynamics 365 voor het centraliseren van klantinformatie en het stroomlijnen van sales-, marketing- en customer support activiteiten.

SBS – Skillbuilders

Skill Builders kan zijn groei blijven volgen met hetzelfde aantal administratieve krachten dankzij Microsoft Dynamics CRM.

Travi

Travi organiseert opleidingen voor uitzendkrachten en automatiseert de administratie en rapportering met Microsoft Dynamics 365.

VSOA

VSOA gebruikt Microsoft Dynamics 365 voor het beheer van leden, betalingen van leden, uitbetalingen van premies en het bijhouden van verzending van lidkaarten en ledenboekjes.

Auxilios

Auxilios gebruikt Microsoft Dynamics 365 o.a. voor contactbeheer en de volledige organisatie van haar talrijke JobExpo’s (uitnodigingen, inschrijvingen, planningen , …)

BuSI

Dankzij CRM kan BuSI haar prospectie- en rekruteringsprocessen veel vlotter en efficiënter doen verlopen.

Xylos

De verkoop en de organisatie van opleidingen beheert Xylos met Microsoft Dynamics CRM.

Vormingsfonds voor uitzendkrachten

Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten voert een efficiënter ledenbeleid met behulp van Microsoft Dynamics CRM.

De Persgroep (Livios)

Door Microsoft Dynamics CRM zijn de verkoopprocessen bij De Persgroep (Livios) sterk vereenvoudigd.

FR&P

FR&P verzorgt een betere opvolging van haar prospectie dankzij Microsoft Dynamics CRM.

Trade Mart Brussels

Trade Mart Brussels beheert haar prospect- en klantrelaties met Microsoft Dynamics 365. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking tussen sales en marketing en een positieve klantbeleving.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!