Vlot omschakelen naar de Unified Interface

Gepubliceerd op 14/08/2020 door | Categorieën: Microsoft Dynamics 365, Unified Interface

De Unified Interface is de standaard gebruikersinterface voor alle Dynamics 365-toepassingen. Klanten die nog steeds de verouderde Web Interface gebruiken, moeten vóór 1 december 2020 overstappen op de Unified Interface. Op 1 december 2020 is de Web Interface niet meer beschikbaar.

Hoe omschakelen?

Microsoft heeft zelf een uitgebreide gids gepubliceerd over de Unified Interface en wat de omschakeling precies inhoudt. U leest over:

  • waarom de Unified Interface (binnenkort) de enige interface is voor Dynamics 365 en modelgestuurde apps.
  • hoe u aan de slag gaat met een snelle test en UI-pilot.
  • aanbevolen stappen om een pilot-app te maken.
  • wijzigingen waar u zeker op moet letten.
  • suggesties om de UI te herbekijken met nieuwe mogelijkheden.

Deze gids “Unified Interface Playbook” kan u via deze link downloaden.

De omschakeling vraagt voorbereiding om dit zonder haperingen te laten verlopen. Spreek er over met uw Account Manager bij Net IT. Wij helpen u om vlot te switchen naar de Unified Interface. Samen bekijken we welke acties en ontwikkelingen er moeten gebeuren om uw Dynamics 365-formulieren en -schermen aan te passen naar de nieuwe Unified Interface.

Wat gebeurt er als u geen actie onderneemt?

Als u op 1 december 2020 nog steeds de oudere Web Interface gebruikt, zal Microsoft uw Dynamics 365-omgeving automatisch overzetten naar de Unified Interface. Klanten ontvangen dan een bericht over de overgangsdatum van hun tenant.

Microsoft verwacht geen downtime door het overgangsproces, maar u moet ervoor zorgen dat uw omgeving compatibel is. Is dit niet zo, dan bestaat de kans dat een aantal features niet meer werken. Om dit te voorkomen, stelt Net IT voor om de omschakeling te begeleiden zodat iedereen vlot kan blijven werken met uw CRM toepassing.

Unified Interface: overzichtelijk, flexibel, interactief

In deze video krijgt u een introductie van de Unified Interface. U ziet hoe u dankzij deze interface gemakkelijker door de Dynamics 365-apps kan navigeren, formulieren kan stroomlijnen en alleen de gegevens ziet die effectief voor uw rol en functie het meest interessant zijn.


Lees ook:
>> Unified Interface: nieuw, trendy jasje voor Microsoft Dynamics 365
>> Verbetering gebruiksvriendelijkheid lookup veld in de Unified Interface
>> Veelgestelde vragen: Overgang naar Unified Interface


Vlot omschakelen naar de Unified Interface? Laat ons samen de mogelijkheden bekijken.


Lees meer

Dynamics 365 voor bank en verzekeringen
Klantfeedback verzamelen met Dynamics 365 Customer Voice
Microsoft Inspire 2020: een terugblik

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!