Wat is de Microsoft Dynamics 365 App voor Outlook?

Gepubliceerd op 10/01/2020 door | Categorieën: CRM, Microsoft Dynamics 365

Met de Dynamics 365 App voor Outlook kan u Dynamics 365 gebruiken met Outlook op desktop, internet of tablet.

U kan:

 • informatie zien over contactpersonen en potentiële klanten uit Dynamics 365 terwijl u werkt in Outlook. Als u een e-mailbericht, vergadering of afspraak opent, ziet u bijvoorbeeld gerelateerde telefoonnummers, de bedrijfsnaam, vorige en volgende activiteiten en recente records uit Dynamics 365.
 • e-mailberichten, vergaderingen en afspraken koppelen aan een Dynamics 365-record in Dynamics 365. Dit van zowel bekende (de afzender is al een contact of lead in Dynamics 365) als onbekende afzenders. Zo kan u een e-mail linken aan een specifieke account, verkoopkans of aanvraag. De App ondersteunt ook aangepaste entiteiten.
 • Dynamics 365-records rechtstreeks openen om meer gedetailleerde informatie te zoeken of toe te voegen.
 • een activiteit voor een telefoongesprek, taak of afspraak vanuit de app toevoegen aan Dynamics 365.
 • nieuwe Dynamics 365-records maken voor elke entiteit (recordtype).
 • e-mailsjablonen, kennisartikelen en verkoopdocumentatie toevoegen wanneer u een e-mail opstelt of een afspraak maakt.
 • Outlook-contactpersonen en e-mails tracken in Microsoft Dynamics 365.

💡 Hoe het precies werkt, ziet u ook in deze video – Microsoft Dynamics 365 App voor Outlook.

5 grote voordelen op een rij

 • Dynamics 365 App voor Outlook is gebaseerd op de Unified Interface dat gebruikmaakt van een responsive design dat zich flexibel aanpast aan browsers, apparaten en schermformaten. Dit zorgt voor een consistente gebruikerservaring op de desktop, in de web interface en op mobiele toestellen.
 • Ondersteunt algemene zoekactie of multi-entiteitzoekactie. Met een algemene zoekopdracht kan u naar een trefwoord in meerdere entiteiten tegelijk zoeken. De algemene zoekopdracht gebruikt de weergave Snel zoeken voor verschillende entiteiten om records te zoeken.
 • Dynamics 365-formulieren en -dashboards kan u mobiel bekijken en bewerken, met dezelfde look en feel als op desktop of via het web.
 • Ondersteunt het gebruik van Dynamics 365 Insights en de “relatie-assistent”. Deze toont u zogenaamde actiekaarten, gesorteerd op prioriteit. Bijvoorbeeld een actiekaarten die u aan een aanstaande activiteit herinnert, of een actiekaart die u waarschuwt wanneer een verkoopkans zijn sluitingsdatum nadert.
 • u hoeft geen Outlook-software te installeren, want de app wordt via de beheerinstellingen van Dynamics 365 toegewezen. De gecentraliseerde configuratie zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk aan de app kunnen gekoppeld worden.

Wilt u de Dynamics 365 App for Outlook gebruiken binnen uw organisatie? Contacteer ons gerust voor meer informatie. We helpen u graag verder.


Lees meer

Klantfeedback verzamelen met Dynamics 365 Customer Voice
Microsoft Inspire 2020: een terugblik
Releaseplannen 2020 Release Wave 2 – Dynamics 365 & Power Platform

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!