Wat is de Microsoft Dynamics 365 App voor Outlook?

Gepubliceerd op 10/01/2020 door | Categorieën: CRM, Microsoft Dynamics 365

Met de specifieke Dynamics 365 App voor Outlook kan u Dynamics 365 gebruiken met Outlook op desktop, internet of tablet.

U kan:

 • informatie zien over contactpersonen en potentiële klanten uit Dynamics 365 terwijl u werkt in Outlook. Als u een e-mailbericht, vergadering of afspraak opent, ziet u bijvoorbeeld gerelateerde telefoonnummers, de bedrijfsnaam, vorige en volgende activiteiten en recente records uit Dynamics 365.
 • e-mailberichten, vergaderingen en afspraken met één muisklik koppelen aan een Dynamics 365-record. Zo kan u een e-mail linken aan een specifieke account, verkoopkans of aanvraag. Dynamics 365 App voor Outlook ondersteunt ook aangepaste entiteiten.
 • Dynamics 365-records rechtstreeks vanuit een Outlook e-mail openen om meer gedetailleerde informatie te zoeken of toe te voegen.
 • een activiteit voor een telefoongesprek, taak of afspraak vanuit de app toevoegen aan Dynamics 365.
 • nieuwe Dynamics 365-records maken voor elke entiteit (recordtype).
 • e-mailsjablonen, kennisartikelen en verkoopdocumentatie toevoegen wanneer u een e-mail opstelt of een afspraak maakt.
 • Outlook-contactpersonen en e-mails bijhouden in Microsoft Dynamics 365.

💡 Hoe het precies werkt, ziet u in onderstaande video – Microsoft Dynamics 365 App voor Outlook.


5 grote voordelen op een rij

 • Dynamics 365 App voor Outlook is gebaseerd op de Unified Interface dat gebruikmaakt van responsieve webontwerpprincipes en zich flexibel aanpast aan browsers, apparaten en schermformaten. Dit zorgt voor een consistente gebruikerservaring op de desktop, in de web interface en op mobiele toestellen.
 • Ondersteunt algemene zoekactie of multi-entiteitzoekactie. Met een algemene zoekopdracht kan u naar een trefwoord in meerdere entiteiten tegelijk zoeken. De algemene zoekopdracht gebruikt de weergave Snel zoeken voor verschillende entiteiten om records te zoeken.
 • Dynamics 365-formulieren en -dashboards kan u mobiel bekijken en bewerken, met dezelfde look en feel als op desktop of via het web.
 • Ondersteunt het gebruik van Dynamics 365 Insights en de Dynamics Assistant. Deze toont u zogenaamde actiekaarten, gesorteerd op prioriteit. Bijvoorbeeld een actiekaart die u aan een activiteit herinnert, of een actiekaart die u waarschuwt wanneer een verkoopkans zijn sluitingsdatum nadert.
 • U hoeft geen Outlook-software te installeren, want de app wordt via de beheerinstellingen van Dynamics 365 toegewezen. De gecentraliseerde configuratie zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk aan de app kunnen gekoppeld worden.

Wilt u de Dynamics 365 App for Outlook gebruiken binnen uw organisatie? Contacteer ons gerust voor meer informatie. We helpen u graag verder.


Lees meer

Techniekers krijgen meer gedaan met Microsoft Dynamics 365 Copilot
Microsoft Dynamics 365 Copilot stelt verkopers nét die content voor die het salesproces verbetert.
Zo helpt Microsoft Dynamics 365 Copilot je marketingcampagne sneller van concept tot lancering.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!