Microsoft nieuws van december 2018

Gepubliceerd op 20/12/2018 door | Categorie: Microsoft Dynamics 365

Net IT maakte voor u een selectie van het belangrijkste Microsoft Dynamics 365 nieuws van december 2018.

Bereid u voor op de April ’19 Update van Dynamics 365

In juli 2018 had Microsoft de nieuwe manier aangekondigd waarop updates van Dynamics 365 zullen worden uitgerold op een consistente, voorspelbare en naadloze manier. Microsoft doet voortaan het nodige om deze updates zo vlot mogelijk uit te rollen. Vanaf 1 februari kan de April ’19 Update previewed worden. Zo kan er getest worden en kunnen eventueel noodzakelijke aanpassingen voorzien worden vóór dat deze update uitgerold wordt in de maand april. Het is sterk aanbevolen dat Dynamics administrators de preview inschakelen voor hun sandbox / non-production omgevingen. Op deze manier kan de nieuwe versie getest worden zonder impact op de productie omgeving. De update wordt automatisch gradueel uitgerold op productie omgevingen in de loop van de maand april waarbij week na week een andere subset van klanten aan de beurt is.

De April ’19 Update is een belangrijke mijlpaal voor Microsoft Dynamics 365, want het is de eerste grote update waarbij alle klanten zich op de laatste versie zullen bevinden. Grote updates staan elk jaar op de planning in april & oktober.

Noteer alvast volgende datums in uw agenda:
• 21 januari: publicatie van de release notes van de April ’19 Update
• 1 februari: de preview van de April ’19 Update.
• 21 februari: release notes updates.
• 5 april: algemene beschikbaarheid van de April ’19 Update.

Lees meer over de April ’19 Update:

Microsoft Connect

Op 4 december was het Microsoft Connect, het evenement waarop Microsoft nieuwe innovaties deelt met developers. De mogelijkheid om toepassingen te bouwen die gebruik maken van AI (artificiële intelligentie), IoT (Internet of Things) is nog nooit zo groot geweest. Hoogtepunt van Microsoft Connect was dan ook de aankondiging van de algemene beschikbaarheid van de Azure Machine Learning Service die toelaat om machine learning modellen te bouwen, te trainen en uit te rollen. Naast het vergroten van de toegankelijkheid van artificiële intelligentie werd bovendien het gebruik ervan verder vereenvoudigd. U kan de opgenomen online video streams van deze Microsoft developer conference bekijken op https://www.microsoft.com/en-us/connectevent.

Nog interessant Dynamics 365 nieuws


Wenst u meer informatie?


Lees meer

Microsoft nieuws van mei 2020
Field Service Management met Dynamics 365
Live chat voor een persoonlijke, online service

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!