Microsoft Inspire: de nieuwe naam voor Microsoft’s wereldwijde partnercongres

Gepubliceerd op 10/07/2017 door | Categorie: Microsoft Dynamics 365

Van 9 juli t.e.m. 13 juli 2017 komen meer dan 16.000 Microsoft-partners samen in Washington DC. Net zoals vorig jaar wil Microsoft gedurende een week haar partners inspireren en op de hoogte brengen van toekomstige ontwikkelingen. Daarom ook dat Microsoft de naam van haar grootste partnerevenement heeft veranderd. We spreken niet meer over het ‘Worldwide Partner Conference’, maar over Microsoft Inspire.


Het is een partnercongres waar Microsoft, Microsoft partners en verschillende industrie-experten met elkaar netwerken, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren om zo aan hun klanten nieuwe, innovatieve en krachtige oplossingen te kunnen aanbieden.

Ook Net IT is opnieuw van de partij en we brengen graag verslag uit van wat er wordt verteld tijdens de verschillende Vision Keynotes en van alle belangrijke nieuwtjes & hot topics. We verwachten alvast dat de volgende onderwerpen zeker aan bod zullen komen: de uitdagingen van de digitale transformatie, Microsoft’s cloud-first strategie, de Microsoft Dynamics 365 rebranding, LinkedIn integraties, … .

Volg onze blog en laat u inspireren!

Net IT CRM blog: banner Microsoft Inspire 2017

Heeft u vragen? Contacteer ons gerust voor meer informatie.


Lees meer

Vlot omschakelen naar de Unified Interface
Nieuw licentiemodel van Microsoft Dynamics 365
Kwalificeer uw ‘hottest’ leads via geautomatiseerde lead scoring

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!