Microsoft nieuws van december 2019

Gepubliceerd op 20/12/2019 door | Categorie: Microsoft nieuws

1. Timeline voor de 2020 Release – Wave 1 van Dynamics 365 en het Power Platform

Elk jaar lanceert Microsoft 2 grote updates van Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform. In 2020 is de eerste grote update voorzien in april. Naar aanloop hiervan maakte Microsoft enkele belangrijke data bekend:

  • vanaf 27 januari 2020 is het release plan beschikbaar, waarin de nieuwe, aankomende features worden beschreven.
  • vanaf 3 februari 2020 krijgen klanten vervroegde toegang tot de nieuwe functies en mogelijkheden om deze uit te testen voordat ze automatisch worden ingeschakeld.
  • vanaf 1 april 2020 is de nieuwe versie van Dynamics 365 en het Power Platform officieel beschikbaar en starten de implementaties.

We houden u verder op de hoogte zodra het nieuwe release plan gepubliceerd wordt.

>> Lees meer:
cloudblogs.microsoft.com/dynamics365/bdm/2019/12/16/dynamics-365-and-power-platform-timeline-for-the-2020-release-wave-1/

2. Microsoft Power Platform Tour in Brussel

Microsoft’s Power Platform World Tour hield op 4 en 5 december 2019 halt in Brussel. Power Platform World Tour brengt duizenden gebruikers in steden over de hele wereld samen om nieuwe functies van Power BI, Power Apps & Power Automate (vroeger Microsoft Flow) te ontdekken. Ook onze collega Koen Van Damme nam deel aan deze 2-daagse cursus en verzamelde nieuwe ideeën om onze klanten te helpen bij het automatiseren van hun business processen.

Afbeelding Power Platform Tour

3. Microsoft Envision for Manufacturing

Op 10 december 2019 was er het “Envision for Manufacturing”-event, een inspirerende dag over technologie en digitale transformatie voor de Belgische productiesector. Meer dan 200 partners, klanten en decision makers in productie kwamen samen in de Wild Gallery in Brussel. 

>> Lees meer:
www.net-it.be/microsoft-envision-for-manufacturing-enkele-hoogtepunten/

4. DigiKids, een nieuw project van Microsoft België

Microsoft België lanceert DigiKids, een nieuw project waarmee ze kinderen willen inspireren om later te kiezen voor een wetenschappelijke richting. Samen met partners NMBS en Brussels Airport wil Microsoft 10.000 kinderen in België laten kennismaken met artificiële intelligentie en coderen. “Creativiteit, samenwerking en coderen zijn drie essentiële vaardigheden die kinderen helpen om zich optimaal voor te bereiden op de toekomst”, zegt Didier Ongena, General Manager van Microsoft België.

>> Lees meer:
news.microsoft.com/nl-be/microsoft-gaat-samen-met-zijn-partners-10-000-kinderen-in-belgie-laten-kennismaken-met-artificiele-intelligentie-en-coderen-brussels-airport-en-nmbs-nemen-deel-aan-het-project/

5. Magische kerstwensen van Microsoft

Lucy is een nieuwsgierig 6-jarige meisje met een paar vragen voor haar rendier vrienden. Met behulp van de Surface van haar moeder en Microsoft Translator krijgt ze eindelijk de kans de belangrijkste vragen rond de feestdagen te stellen.Wenst u meer info?


Lees meer

Low-code business websites met Power Pages (in preview)
Microsoft nieuws april 2022
Microsoft nieuws september 2021

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!