Beschikbaarheid en prijzen Microsoft 365 Copilot voor bedrijven

Gepubliceerd op 16/01/2024 door | Categorie: Microsoft nieuws

Microsoft kondigt vandaag de beschikbaarheid en prijzen aan van Microsoft 365 Copilot voor bedrijven. Zo wordt Copilot voor Microsoft 365 beschikbaar voor bedrijven van alle groottes, inclusief kleine en middelgrote bedrijven, zonder minimum seat. Het stelt ook zijn partners, zoals Net-IT, in staat om elk bedrijf te helpen AI-powered te worden.

Vorig jaar was Microsoft voor Copilot al beschikbaar voor bedrijven met minstens 300 users. Klanten als Visa, BP, Honda en Pfizer, en partners als Accenture, KPMG, gebruiken Copilot dus al even, wat betekent dat duizenden mensen in verschillende branches en sectoren deze nieuwe manier van werken, met een AI-gestuurde copilot aan hun zijde, al ontdekt hebben. Nu is het tijd aan de rest!

Beschikbaarheid en prijzen Microsoft 365 Copilot voor bedrijven

  1. Copilot voor Microsoft 365 is algemeen beschikbaar voor kleine bedrijven met Microsoft 365 Business Premium en Business Standard.
  2. Klanten kunnen 1 tot 299 seats aanschaffen voor ca. 30 euro per persoon per maand.
  3. Het aankoopminimum van 300 plaatsen voor commerciële plannen wordt geschrapt en Copilot wordt beschikbaar voor Office 365 E3- en E5-klanten (voorheen was een Microsoft 365-licentie vereist).
  4. Commerciële klanten kunnen Copilot voor Microsoft 365 nu aanschaffen via Microsoft Cloud Solution Provider-partners.

Nieuwe functies in Copilot:

Terwijl Microsoft de beschikbaarheid van Copilot uitbreidt, blijven ze een ook een gratis ervaring bieden voor iedereen die Copilot wil ontdekken. Vandaag werden aanvullende updates voor Copilot gedeeld. Je kan er zelf mee aan de slag via copilot.microsoft.com

Copilot GPT’s: Met Copilot GPT’s kun je het gedrag van Microsoft Copilot aanpassen aan een onderwerp dat je interesseert. Een aantal Copilot GPT’s worden vanaf vandaag uitgerold met specifieke onderwerpen zoals fitness, reizen, koken, … Binnenkort kunnen Copilot Pro-gebruikers ook hun eigen Copilot GPT’s maken met Copilot GPT Builder.

Copilot mobiele app: De mobiele app is nu beschikbaar voor Android en iOS. Met de Copilot app beschik je onderweg over de kracht van Copilot, aangezien je Copilot query’s en chats zowel op je telefoon als op je pc kunt gebruiken. De mobiele app van Copilot biedt dezelfde mogelijkheden als Copilot op je pc, waaronder toegang tot GPT-4, Dall-E 3 voor het maken van afbeeldingen en de mogelijkheid om afbeeldingen van je telefoon te gebruiken tijdens chats met Copilot.

Copilot in de Microsoft 365 mobiele app: Copilot werd toegevoegd aan de Microsoft 365 mobiele app voor Android en iOS voor iedereen met een Microsoft-account. Deze nieuwe functie wordt de komende maand uitgerold. Je hebt direct toegang tot Copilot in de app en je kan de content die je maakt eenvoudig exporteren naar een Word- of PDF-document.

Bereik meer met AI en Copilot

Copilot geeft je creativiteit een boost in Word, analyseert gegevens in Excel, ontwerpt presentaties in PowerPoint, controleert je Outlook-inbox, vat vergaderingen in Teams samen – of je er nu bij was of niet – en nog veel meer. Met meldingen in natuurlijke taal zoals “Vertel mijn team hoe we de productstrategie hebben bijgewerkt”, kan Copilot een statusupdate genereren op basis van de vergaderingen, e-mails en chatgesprekken van die ochtend.

Ondersteund door enterprise-grade beveiliging, privacy en compliance, en Microsoft’s Customer Copyright Commitment, kan nu elk bedrijf van elke grootte meer bereiken met behulp van AI.

Copilot Pro

Copilot Pro, een nieuw abonnement dat de meest geavanceerde functies en mogelijkheden van Microsoft Copilot biedt aan consumenten die hun Copilot-ervaring willen verbeteren. Microsoft 365 Personal- en Family-abonnees zullen de AI-tool ook kunnen gebruiken in Microsoft Office-apps als Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Een abonnement op Copilot Pro zal zo’n 20 euro per gebruiker per maand kosten.

Meer weten over Microsoft Copilot voor Microsoft 365? 👨‍✈️


Wenst u meer info?


Lees meer

Copilot domineert op Microsoft Ignite 2023
Een eerste blik op de impact van Microsoft Copilot
Low-code business websites met Power Pages (in preview)

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!