Low-code business websites met Power Pages (in preview)

Gepubliceerd op 30/05/2022 door | Categorieën: Microsoft nieuws, Microsoft Power Platform

Op Build (Microsoft’s jaarlijkse conferentie voor developers) werd Microsoft Power Pages aangekondigd, als low-code ontwikkelings- en hostingplatform voor het bouwen van business websites. Power Pages is een verderzetting van Power Apps Portals, maar het is veel meer dan dat. Power Pages wordt het vijfde volwaardige lid van de Power Platform-familie naast Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Als nieuw product biedt Power Pages extra tools die nu als preview-versie beschikbaar zijn.  Die extra’s omvatten een design studio, toegang tot sitesjablonen met demogegevens voor veelvoorkomende gebruiksscenario’s, nieuwe training content, nieuwe pro-dev-tools en beveiligings- en governance-tools.

Het grote voordeel van Power Pages is ongetwijfeld de ingebouwde connector met Microsoft Dataverse die toelaat om op een veilige manier bedrijfsinformatie te integreren in bedrijfswebsites.


Benieuwd om meer te weten over de mogelijkheden van Power Pages?


Lees meer

Beschikbaarheid en prijzen Microsoft 365 Copilot voor bedrijven
Copilot domineert op Microsoft Ignite 2023
Een eerste blik op de impact van Microsoft Copilot

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!