Microsoft nieuws van juni 2020

Gepubliceerd op 29/06/2020 door | Categorieën: Microsoft Dynamics 365, Microsoft nieuws

Microsoft Inspire: schrijf gratis in

Microsoft Inspire, het jaarlijkse partner event van Microsoft, biedt telkens waardevolle inzichten over Microsoft’s visie voor het komende jaar. Ook is het de ideale gelegenheid om nieuwe, effectieve strategieën te ontdekken die uw bedrijf vooruit helpen. Dit jaar zal het event virtueel doorgaan op 21 en 22 juli. Inschrijven kan vanaf nu en is volledig gratis.

Meer info:
https://partner.microsoft.com/en-US/inspire

Afbeelding Microsoft Inspire 2020

2020 Release – Wave 2: Dynamics 365 & Power Platform

2 keer per jaar voorziet Microsoft een grote release van nieuwe functies en mogelijkheden voor Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform. De tweede grote release van 2020 is gepland voor oktober. Microsoft maakte hierover enkele belangrijke data bekend om zeker in de gaten te houden.

Meer info:
https://www.net-it.be/timeline-2020-release-wave-2-microsoft-dynamics-365-power-platform/

Dynamics 365 Project Operations preview

Vanaf oktober 2020 zal er een nieuwe app zijn voor projectbeheer in Microsoft Dynamics 365: Dynamics 365 Project Operations. De app brengt de beste functionaliteiten samen van 3 bestaande tools: Dynamics 365 Project Service Automation, Microsoft Project en Dynamics 365 Finance.

Meer info:
* https://www.net-it.be/dynamics-365-project-operations-new-feature/
* https://cloudblogs.microsoft.com/dynamics365/bdm/2020/06/23/dynamics-365-project-operations-preview-is-now-available/

Eigen virtuele achtergronden in Microsoft Teams😊

In Microsoft Teams kan u nu uw eigen afbeeldingen uploaden als achtergrond tijdens een Teams-videogesprek. Voordien kon u officieel enkel kiezen uit een selectie achtergronden van Microsoft, maar het is dus nu ook mogelijk om eigen beelden te gebruiken of uit een collectie achtergronden te kiezen die online beschikbaar zijn.

Meer info:
* https://www.techzine.be/nieuws/collaboration/57494/microsoft-teams-ondersteunt-officieel-eigen-virtuele-achtergronden/
* https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2020/06/12/custom-backgrounds-microsoft-teams-video-meetings-fun-comfortable-personal/

Microsoft Teams eigen virtuele achtergronden

Nog meer lezen over Microsoft Teams:
* https://news.microsoft.com/nl-be/microsoft-teams-onthult-nieuwe-functies-voor-onderwijs/
* https://pulse.microsoft.com/nl-nl/work-productivity-nl-nl/na/fa3-de-beste-tips-voor-slimmer-op-afstand-werken-met-microsoft-teams/


Wenst u meer info?


Lees meer

Low-code business websites met Power Pages (in preview)
Microsoft nieuws april 2022
Verbeter verkoopprognoses met Microsoft Dynamics 365 Sales Forecasting

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!