Microsoft nieuws van mei 2020

Gepubliceerd op 27/05/2020 door | Categorieën: Microsoft Dynamics 365, Microsoft nieuws

1) Microsoft Business Applications Summit 2020

Begin mei organiseerde Microsoft het Business Applications Summit 2020 Digital Event. Tijdens de meer dan 70 online sessies gaven Microsoft experts meer uitleg over de nieuwste updates van Dynamics 365 en het Power Platform (2020 Release Wave 1).

Microsoft klanten toonden op hun beurt aan hoe zij ondanks de huidige crisis wendbaar blijven met behulp van de zakelijke tools van Microsoft. Bijvoorbeeld door de Dynamics 365 app voor Microsoft Teams te gebruiken waardoor teams van overal kunnen werken. Of het inzetten van PowerApps om workflows aan te passen aan veranderende behoeften; en tijd en geld te besparen met automatisering.
Lees meer >>

Via onderstaande link kan u alle sessies (on-demand) herbekijken:
https://www.microsoft.com/en-us/businessapplicationssummit

Afbeelding Microsoft Business Applications Summit 2020

2) Microsoft Build, nieuwste tech innovaties voor developers

Op 19 en 20 mei 2020 was er dan ook Microsoft Build, dé jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Microsoft. Ook deze conferentie was een volledig online gebeuren. In een video meldde Microsoft’s CEO Satya Nadella talrijke nieuwe innovaties voor developers, nieuwe tools en toepassingen rond Microsoft Azure, Microsoft 365, Windows en AI-mogelijkheden.

De video kan u hier herbekijken.

Naar aanleiding van dit event verscheen er ook ‘the book of news’, een complete gids van alle aankondigingen tijdens Microsoft Build.

Afbeelding Microsoft Build 2020

3) Microsoft Teams: wat is er nieuw?

Het gebruik van Microsoft Teams blijft enorm toenemen en wordt massaal ingezet door bedrijven en organisaties om vanop afstand te kunnen samenwerken. Microsoft blijft ondertussen verder werken aan nieuwe functies om de gebruiksvriendelijkheid ervan te verbeteren. Zo worden sinds vorige week negen deelnemers aan een videogesprek simultaan weergegeven. Voordien lag die limiet nog op vier personen.

Verder zijn ook de volgende functies nu algemeen beschikbaar:
• ‘raise hand’, om visueel een signaal te geven dat hij of zij het woord wil nemen tijdens een vergadering.
• de mogelijkheid om chatvensters los te koppelen van het hoofdvenster van Teams, zodat u eenvoudiger kan multitasken.

Tijdens de conferentie Microsoft Build werden nieuwe Teams-features specifiek voor developers aangekondigd, zoals de mogelijkheid om Teams-apps te ontwikkelen vanuit Visual Studio & Visual Studio Code.
Lees meer >>

Afbeelding Microsoft Teams 9 personen

4) Microsoft Inspire, volledig digitaal in juli 2020

Zoals elk jaar kijken we uit naar Microsoft Inspire, het jaarlijkse partner event van Microsoft. Het event zal virtueel doorgaan op 21 en 22 juli. Inschrijven kan vanaf juni en is volledig gratis. Microsoft Inspire biedt telkens waardevolle inzichten over Microsoft’s visie voor het komende jaar. Ook is het de ideale gelegenheid om nieuwe, effectieve strategieën te ontdekken die uw bedrijf vooruit helpen.
Lees meer >>Wenst u meer info?


Lees meer

Low-code business websites met Power Pages (in preview)
Microsoft nieuws april 2022
Verbeter verkoopprognoses met Microsoft Dynamics 365 Sales Forecasting

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!