Nu is het beste moment om over te schakelen naar de Microsoft cloud

Gepubliceerd op 25/04/2019 door | Categorie: Microsoft Dynamics 365

Volgens Gartner is cloud computing de nieuwe norm en de verwachte aanpak voor IT-toepassingen geworden. “CIOs must educate their CEOs and boards of directors about the need to invest in cloud as a style of computing that drives greater speed, agility and innovation“, aldus Gartner.

Net IT CRM Blog: Success with Cloud technology

Zit u nog op een oudere versie van Microsoft Dynamics CRM?

Dan is het belangrijk om de levenscyclus van uw CRM-software in de gaten te houden. Bekijk deze pagina op de website van Microsoft: https://support.microsoft.com/en-us/lifecycle/search/?c2=629
Als u bijvoorbeeld nog werkt op Microsoft Dynamics CRM 2013, dan kan u zien dat 8 januari 2019 de einddatum was van de “Mainstream Support”. Na deze “Mainstream Support” einddatum stopt Microsoft met feature ontwikkeling en zijn er geen updates of hotfixes meer voor die versie. Bovendien is het mogelijk dat er compatibiliteitsproblemen ontstaan met gerelateerde software, zoals Microsoft Office, browsers en server versies.

Net IT adviseert om sowieso steeds binnen de “Mainstream Support” periode te blijven.

Uitgelezen moment om te migreren naar de Microsoft Cloud

Voor elke organisatie die met een verouderde versie van Microsoft Dynamics CRM werkt, is het nu een uitgelezen moment om na te denken over de voordelen van een migratie van uw werkomgeving naar de Microsoft cloud.
Met uw online CRM-toepassing op Dynamics 365 groeit uw werkomgeving automatisch met u mee. Halfjaarlijks krijgt uw business-toepassing automatisch een update en beschikken uw medewerkers steeds over de laatste mogelijkheden. Dankzij de combinatie met Office365 moet u trouwens nooit nog wakker liggen van eventuele compatibiliteitsproblemen.

Net IT CRM Blog: afbeelding Microsoft Cloud

Eén van de grote voordelen van de Microsoft Cloud is dat uw IT-medewerkers niet langer moeten waken over alle technische vraagstukken omtrent operation systems, servers en databanken. Hiervoor wordt allemaal gezorgd. Zo kunnen uw IT-medewerkers zich focussen op wat écht belangrijk is, nl. de nodige IT-tools voorzien om uw organisatie slimmer te doen werken, om klanten beter van dienst te kunnen zijn en om inzicht te hebben in de werking van de organisatie.

Voor meer informatie over de voordelen van de Microsoft Cloud, lees dan ook zeker ons blogartikel:
6 argumenten om uw digitale werkplek te migreren naar Dynamics 365 in de cloud

Wat is de volgende stap?

Net IT maakt eerst een audit van uw CRM-omgeving. Na deze audit kunnen wij goed inschatten wat de migratie naar de Microsoft Cloud voor uw organisatie zal voorstellen. U mag een gedetailleerde offerte verwachten. Dan kan u uiteraard nog altijd beslissen wat u doet.


Wenst u meer informatie over uw overstap naar de Microsoft Cloud? Neem nu contact met ons op om samen een plan uit te werken.


Lees meer

Dynamics 365 voor bank en verzekeringen
Vlot omschakelen naar de Unified Interface
Klantfeedback verzamelen met Dynamics 365 Customer Voice

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!