2023 in review – Doorheen het jaar van Net IT!

Gepubliceerd op 11/12/2023 door | Categorie: Net IT nieuws

Verschillende Klanten

Ontdek de kracht van samenwerking, want Net IT heeft sterke banden gesmeed met 133 diverse klanten. Van innovatieve overheidsorganisaties tot industriereuzen, onze Microsoft Dynamics 365 CRM-oplossingen versterkten relaties en verbeterden bedrijfsefficiëntie.

Go-Lives

In 2023 vierden we 56 mijlpalen – elk vertegenwoordigt een succesvolle implementatie van een Microsoft CRM-project. Deze lanceringen tonen onze toewijding aan het leveren van oplossingen die naadloos integreren in jouw workflow waarbij we uitdagingen omzetten in kansen.

Aantal uren opleiding

Kennis is kracht en bij Net IT geloven we daar sterk in. Ons team heeft meer dan 3000 uur geïnvesteerd in uitgebreide trainingsessies, zodat jouw organisatie is uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om het volledige potentieel van onze oplossingen te benutten.

Voor de 9e keer op rij aanwezig op Trefdag Digitaal Vlaanderen

Op 26 oktober 2023 schitterde Net IT voor de negende keer op De Trefdag Vlaanderen Digitaal, het onmisbare community-event voor elke Vlaamse ondernemer die zich bezighoudt met digitale transformatie.

Tijdens De Trefdag deelden we niet alleen onze successen, maar ook waardevolle inzichten over de nieuwste trends in digitale transformatie.

Kon je er dit jaar niet bij zijn? Geen zorgen! We kijken er al naar uit om je volgend jaar persoonlijk te ontmoeten op De Trefdag Vlaanderen Digitaal.

Net IT groeit!

We geven kansen aan (internationaal) talent

Met 72 collega’s staan we ondertussen op de werkvloer! Met 59 werknemers in België en 13 in Portugal.

Onze groei lijkt ook niet meteen te stoppen. Zie jij het zitten om mee te groeien met ons? Bekijk dan onze vacatures!

Net IT & ESC Holding

Op 15 december 2022 zette de ESC-holding een belangrijke stap in zijn groeitraject door samen met Net IT de markt op te gaan. Als de nummer 1 Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS-partner en nummer 1 Dynamics 365 Customer Engagement-partner in Vlaanderen.

Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen onze klanten genieten van een breder dienstenportfolio en alles wat nodig is voor moderne werkplekken gaande van Microsoft 365 en cloud over cybersecurity tot IT-beheer.

Welkom in het team Advisie

Dit jaar mochten we ook Advisie verwelkomen in de ESC groep. Onze groep telt nu meer dan 375 experts in bedrijfssoftware, moderne werkplekken en e-business met kantoren in België, Nederland en Portugal. Deze overname maakt van de ESC groep de grootste Exact-speler in de Benelux en verstevigt haar positie als vooraanstaande Microsoft-partner.

Jan Hofman wordt CEO van ESC groep.

Om organisaties in zowel de private als publieke sector sneller toegang te bieden tot digitale innovaties, breidt de ESC Groep haar directieteam uit.

Benny Van Hyfte geeft de CEO-fakkel door aan Jan Hofman, oprichter van Net IT, en hij neemt de rol van Country Director Belgium op zich. Hierdoor blijft de focus op Belgische groei gewaarborgd.

Véronique Decoster versterkt het team als Chief HR Officer, waarmee de groep ook investeert in People en Culture. Met deze optimalisaties is de ESC Groep klaar voor verdere expansie en blijft het team flexibel, attent en gedreven.

Paul Faes ruilt Microsoft Belux in voor het ESC- en Net IT-team. Hij gaat aan de slag als Business Strategy Officer in de ESC Groep. Paul zal zijn ruime ervaring in Microsoft Belux aanwenden om de groei van ESC te versnellen en ons partnership met Microsoft verder strategisch uit te bouwen.

Net IT genomineerd als Trends Gazelle

Autonome groei in omzet

Aantal uren opleiding

Omzet 2023 in miljoen

Wat is Trends Gazellen 2023?

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor 23ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven met een positieve competitieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio.

Trends Gazelle wordt je niet op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch. Je verdient het op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in cashflow.

Dynamics Day 2023 – Het event over Dynamics 365 en Microsoft Copilot

We organiseerden samen met onze partner ESCbv een namiddag vol inspirerende sessies over ERP, CRM en Power Platform, en dat alles overgoten met een Microsoft Copilot AI-sausje.

Bekijk zeker de video en ontdek de 4 take-aways van de Dynamics Day over AI in ERP & CRM!
Wil je er volgend jaar zeker bij zijn? Hou dan zeker onze Linkedin-pagina in de gaten!

Een krachtige mix van jong talent en ervaren technologiespecialisten.

Zin om deze krachtige mix te vervoegen als:

  • Functioneel analist?
  • Medior/Senior Project Manager?
  • Senior .NET developer?
  • .NET developer?

Vanuit Zottegem en Portugal helpen we bedrijven in binnen en buitenland. We gaan waar onze klanten gaan!

Onze klanten hebben kantoren en projecten verspreid over de hele wereld. Wij volgen en ondersteunen hen graag! Onze toewijding gaat verder dan geografische grenzen. We zijn trots om de groei van onze klanten te ondersteunen, waar ze zich ook bevinden.

Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld organisaties in België, Frankrijk, Nederland, Engeland, Spanje, Duitsland, Polen tot zelfs in Amerika, Australië en Mexico. We volgen onze klanten dan ook graag naar alle hoeken van de wereld!

14% van ons wagenpark is elektrisch

Wij omarmen de toekomst met duurzame mobiliteit! Momenteel bestaat al 14% van ons wagenpark uit elektrische voertuigen, en we zijn vastbesloten om deze vergroening verder door te zetten.

Door te investeren in elektrische mobiliteit dragen we bij aan een groenere toekomst en verminderen we onze ecologische voetafdruk.

Een vraag? We staan voor je klaar!

Na de lancering van jouw omgeving in Microsoft Dynamics 365 en Power Platform is professionele ondersteuning aangewezen. Het is belangrijk dat je jouw vragen of problemen snel kan melden en dat je medewerkers altijd optimaal kunnen werken. De Net IT Service Desk staat klaar om jou te helpen bij al je vragen over jouw business applicatie in Microsoft Dynamics 365 en Power Platform. 

Support in 2023

Onze helpdesk- en supportafdeling helpt je graag met al jouw vragen. In 2023 zullen we net geen 1600 vragen, ook wel support tickets, behandeld hebben.

image remote support

AI voor Sales: Maak jouw salesteam klaar voor artificiële intelligentie

In deze blogpostreeks “AI voor Sales” bereiden we salesmanagers voor op het verwerven van praktische inzichten over de implementatie van next-generation AI. Ontdek hoe je de productiviteit van verkoopteams, teamprestaties en klantbeleving kunt optimaliseren. Welkom bij een serie blogposts die de zakelijke mogelijkheden van geavanceerde AI verkent.

De Sales contradictie -Efficiënter werken én meer persoonlijke relaties bouwen.

Focusversterking, productiviteit verkopers en personalisatie.

Sales trainen voor AI-adoptie en verantwoord gebruik.

We zijn helemaal klaar om 2024 in te duiken!


Wenst u meer info?


Lees meer

ESC Groep versterkt positie in Nederland door strategische samenwerkingen met Logic Vision en DynamicHands
Maritha Van Klink-Doorn benoemd als Chief Marketing Officer van ESC Group
ESC Groep herschikt directieteam – Jan Hofman wordt CEO.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!