CRM oplossing lokale besturen volgens CCSP model

Gepubliceerd op 22/05/2015 door | Categorieën: CRM, Steden en gemeenten

Net IT heeft haar CRM oplossing voor steden en gemeenten (her)ontwikkeld in Microsoft Dynamics CRM bovenop de meest recente versie van het Common Citizen Service Platform (CCSP) van de Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR).

CCSP zegt u?

De CCSP solution is een gemeenschappelijke technische basis voor gemeenten die een CRM oplossing wensen uit te bouwen bovenop Microsoft Dynamics CRM. Na installatie van de CCSP solution in Microsoft Dynamics CRM verkrijgt u automatisch een datamodel dat specifiek is ingericht op maat van lokale overheden en afgestemd is op OSLO (Open Standaarden Lokale Overheden).

Wie zit hier achter?

De Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR) is de initiatiefnemer en voortrekker van dit project. De ontwikkeling en het technische beheer van de CCSP solution nam Microsoft Belgium voor haar rekening . Microsoft Belgium heeft de input van de CCSP werkgroep én van de belangrijkste CRM implementatie partners in Vlaanderen (o.a. Net IT) ter harte genomen. De participerende CRM partners engageren zich om hun CRM solutions voortaan bovenop dit gemeenschappelijk datamodel te bouwen. Net IT heeft als eerste zijn complete CRM oplossing omgezet en bewijst hiermee zijn engagement.

Wat is het voordeel?

CRM modules kunnen gemakkelijker gedeeld worden en de uitwisselbaarheid van data wordt bevorderd. Beheerders van CRM omgevingen die op de CCSP solution gestoeld zijn, kunnen gemakkelijker CRM modules en CRM gegevens uitwisselen. Dit levert een besparing op van tijd en middelen.

Lees ook onze blog: ‘Waarom overheden CRM toepassen
Klik hier


Wenst u meer info?


Lees meer

CRM voor logistieke bedrijven
Hoe datakwaliteit verbeteren in uw CRM toepassing?
Focus op de gebruikersacceptatie van uw CRM-pakket

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!