Vlaamse overheid in de hoogste digitale versnelling

Gepubliceerd op 26/11/2020 door | Categorie: Overheid

Op 26 november 2020 was er de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020. Voor dit event maakte Net IT een presentatie over “De Vlaamse overheid in de hoogste digitale versnelling”. We bespreken de impact van Covid-19 op de digitale transformatie van de overheid. Plots moesten overheden heel snel gaan schakelen om antwoord te kunnen bieden aan de pandemie. Die versnelde digitalisering leidde tot oplossingen, maar bracht ook belangrijke struikelblokken met zich mee.


Bekijk de volledige presentatie

Deze presentatie was voor het eerst te zien op de Trefdag Digitaal Vlaanderen en kan u nu (her)bekijken op het YouTube-kanaal van Net IT. Na het zien van deze video zal u een duidelijk beeld hebben van:

  • hoe was het met de digitalisering van de Vlaamse overheid gesteld voor Covid-19?
  • wat was de impact van de pandemie op die digitalisering van de Vlaamse overheid?
  • welke struikelblokken bracht dit met zich mee?
  • welke kansen biedt technologie, en meer specifiek Microsoft Dynamics 365, als antwoord op die versnelde digitalisering?
  • hoe pakken overheidsorganisaties zoals Agentschap Innoveren en Ondernemen en Informatie Vlaanderen de digitalisering aan (klantcases)?
  • hoe kan Net IT uw organisatie helpen?

>> Bekijk de presentatie


Wilt u graag meer informatie over hoe uw organisatie nog slimmer en klantgerichter kan werken met Microsoft Dynamics 365? Contacteer ons!


Lees meer

Bouwen aan een digitale overheid
Drijfveren digitalisering overheid
4 redenen waarom overheden vertrouwen op Microsoft

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!