Maritha Van Klink-Doorn benoemd als Chief Marketing Officer van ESC Group

Gepubliceerd op 22/02/2024 door | Categorieën: Net IT nieuws, Press release

ESC Group kondigt de benoeming van Maritha van Klink-Doorn aan als Chief Marketing Officer (CMO). In haar nieuwe positie binnen de groep zal zij verantwoordelijk zijn voor de domeinen marketing, strategie en communicatie voor de groep. Vanaf 1 maart 2024 maakt ze deel uit van het groepsdirectieteam, bestaande uit Jan Hofman (CEO), Véronique Decoster (CHRO), Vicky Van Den Haute (CFO) en Luc van der Putten als CIO. Samen geven ze leiding aan de strategische richting en groei van de gehele organisatie.

Met haar uitgebreide ervaring in marketing en strategie, bij diverse nationale en internationale
IT-organisaties, brengt Maritha een interdisciplinaire benadering van markttrends, klantbehoeften en strategische visie in het team. Maritha was al werkzaam als Directeur Marketing & Strategie bij Advisie en de afgelopen periode vervulde ze de rol Strategy Director waarbij de ontwikkeling van de Nederlandse tak van ESC tot haar taken behoorde. Daarvoor was ze ook vijf jaar een sleutelfiguur in het directieteam van Advisie, waarbij haar focus lag op marketing, strategie, technology, IT Solutions & de Servicedesk. Haar inzet voor het ontwikkelen van competitieve voordelen en innovatieve groeistrategieën heeft een cruciale bijdrage geleverd aan het succes van Advisie. Maritha blijft nauw betrokken bij de Nederlandse tak van ESC en zal haar werkzaamheden zowel vanuit België als Nederland voortzetten.

Jan Hofman, CEO van ESC Group, over de benoeming: “Maritha’s uitgebreide ervaring en bewezen leiderschapskwaliteiten maken haar de perfecte aanvulling op ons directieteam. Haar strategische inzicht en innovatieve benadering van marketing zullen van onschatbare waarde zijn voor ESC Group terwijl we onze positie in de markt blijven versterken en uitbreiden.”

Maritha van Klink-Doorn over haar nieuwe functie: “Innovatie in marketing, communicatie en strategie is waar mijn hart ligt. Het bedenken, ontwikkelen en implementeren van vernieuwende concepten heeft me altijd gedreven. Daarnaast haal ik veel energie uit het stimuleren van groei en het bouwen aan iets nieuws. Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle collega’s te werken aan het versterken en onderscheiden van onze organisatie, met als doel echte waarde toe te voegen voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ESC en het directieteam in mij hebben gesteld en voel me vereerd om met hen te werken aan onze gezamenlijke toekomst.’”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nederland: Dieuwke van Bekkum – Dieuwke.vanBekkum@Advisie.nl
België: Sven Bries sven.bries@esc.be


Wenst u meer info?


Lees meer

ESC Groep versterkt positie in Nederland door strategische samenwerkingen met Logic Vision en DynamicHands
2023 in review – Doorheen het jaar van Net IT!
ESC Groep herschikt directieteam – Jan Hofman wordt CEO.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!